Arhiva > Arhiva
Program de Performare Personala
almi_gabi:
scumpa pe_jumatatica( :-*) cand il gasesti intreaba-l daca are cumva si un frate geaman pentru mine!!! ;D
steliana:
tripleti?
am reteta de gemeni! o imbunatatesc!
desigur! si calitatile!
vreau sa am, doar ceea ce simt!
silviu:
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 05 Martie 2011, 10:53 ---dar, voi, ca barbati, va implicati 100%?
--- Terminare citat ---
dar ce inseamna implicare 100%? dezvolta putin, te rog. implicare materiala, spirituala? cum si in ce fel?
Magdalena_`:
ati deschis, si dezbatut un subiect interesant deopotriva pentru femei si barbati. ma intreb oare, cat de rabdatori suntem unii cu ceilalti, cat de dispusi suntem sa ne cunoastem personalitatile, cat vrem sa ne implicam in viata celuilalt, asa incat pana la urma sa devenim un cuplu, cat curaj avem, ce vrem de la copii nostrii ( care si pentru unul si pentru celalalt provin din casatorii anterioare).................si de s-ar opri aceste necunoscute aici, daca ne-am rezerva putin timp si intelegere...............
Seriousul:
Adria sa raspund la intrebarea ta si anume voi barbatii va implicati 100% in relatie?Raspunsul la aceasta intrebare il dau din punctul meu de vedere.Eu unul daca gasesc persoana care din punctul meu de vedere consider ca merita acest lucru o fac 100%.Eu unul sunt genul de om daca incep o relatie ma implic in aceea relatie100%,si fac tot ceea ce i-mi sta in putinta sa mearga bine aceea relatie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă