Arhiva > Arhiva
Program de Performare Personala
adria:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 05 Martie 2011, 16:01 ---
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 05 Martie 2011, 10:53 ---dar, voi, ca barbati, va implicati 100%?
--- Terminare citat ---
dar ce inseamna implicare 100%? dezvolta putin, te rog. implicare materiala, spirituala? cum si in ce fel?
--- Terminare citat ---
silviu, implicare 100%
da, si materiala, si morala, si de protejare, si de atentie, tandrete, etc.
ce sa-ti mai spun, total
sa simti ca omul acela este langa tine tot timpul, nu fizic, neaparat, dar, sa stii ca ai pe cine te baza in orice moment
oare e prea mult?
adria:
--- Citat din: Seriousul din Sâmbătă, 05 Martie 2011, 16:45 ---Adria sa raspund la intrebarea ta si anume voi barbatii va implicati 100% in relatie?Raspunsul la aceasta intrebare il dau din punctul meu de vedere.Eu unul daca gasesc persoana care din punctul meu de vedere consider ca merita acest lucru o fac 100%.Eu unul sunt genul de om daca incep o relatie ma implic in aceea relatie100%,si fac tot ceea ce i-mi sta in putinta sa mearga bine aceea relatie.
--- Terminare citat ---
draga, seriosule, pot sa te intreb de ce, pana acum, n-a mers?
nu cumva ai vrut sa schimbi persoana respectiva? s-o aduci pe calea care o vezi tu?
silviu:
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 05 Martie 2011, 22:09 ---silviu, implicare 100%
da, si materiala, si morala, si de protejare, si de atentie, tandrete, etc.
ce sa-ti mai spun, total
sa simti ca omul acela este langa tine tot timpul, nu fizic, neaparat, dar, sa stii ca ai pe cine te baza in orice moment
oare e prea mult?
--- Terminare citat ---
daca exista dragoste, te implici 1000%.
ladyinred:
Eu cred ca nu este bine sa incerci excesiv de mult. Ce este, este, ce nu este... nu este. Poti sa te implici si 101% daca "perechea" nu vine si el/ea cu partea lui/ei, din pacate, nu se poate compensa. Asa e viata. parerea mea...
marcutza:
niciodata sa nu-i ceri perechii, jumatatii exact ceea ce nu poate da, esecul e garantat.
implicare 100% pff...da, cand nu ceri schimbare dupa standardele tale sau cand ele, standardele sunt aceleasi de ambele parti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă