Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011
giovis85:
niciodata nu e prea tarziu radule eu sunt de 3 zile pe aici,si aceasta campanie si oamenii de aici fac acum parte din viata mea felicitari d-lui Gigi Cindrea initiatorul acestui proiect
Iti multumesc d-le Gigi pentru ca ne faci viata mai usoara sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa duci acest proiect mai departe
admin:
--- Citat ---salutare tuturor, stiu ca m-am trezit tarziu dar as vrea sa stiu daca mai sunt locuri libere si daca mai are cineva vreun loc in masina sau ar vrea sa mearga cu mine cu masina in cazul in care mai sunt locuri libere
--- Terminare citat ---
Radu ti-am trimis un Email, cu datele agentiei. Mai sunt locuri si m-ar bucura sa vii. Daca ai veni cu masina ar fi si mai bine pentru ca asa ar putea pleca cu totii din Bucuresti "pe roti".
francesca777:
Bina ai venit Radu....si sper ca ai sa petreci alaturi de noi in Bucovina.. ;)
quantik_ro:
Am si eu o intrebare.... de ce nu exista si optiunea <single> in privinta cazarii?
Sau..ce ar trebui facut astfel incat sa beneficiem de aceasta optiune? in fond suntem cu totii SINGLE...nu? sau nu toti? ???
iulia17:
ba da, toti participantii la acest proiect sunt single.
in excursia trecuta tin minte ca ni s-a spus ca putem opta pt camera single. cred ca si acum e la fel. costurile vor fi diferite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă