Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011

(1/22) > >>

admin:
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp / Vizitarea manastirilor moldovenesti

In aprilie implinim un an de la prima actiune Singles Camp si pentru a aniversa acea prima iesire, se va organiza, in perioada: 1  – 3 aprilie 2011, un eveniment care sa marcheze acel inceput.
Perioada: 1  – 3 aprilie
Destinatie: Gura Humorului
Locatie: Pensiunea Elegance ****
Galerie foto:
http://www.pensiuneaelegance.ro/galerie.php
Transport: pana la Gura Humorului in grupaj auto, urmand ca turul manastirilor sa se faca in conditii de ghidaj, cu microbuz din zona.
Pentru cei care calatoresc cu trenul/autocarul/avionul
Din centrul orasului Gura Humorului, la un interval de 30 minute circula regulat un microbuz cu care puteti ajunge pana in fata pensiunii. De asemenea, de la Pensiunea Elegance pana la gara si autogara Gura Humorului sunt aprox. 4 km. Daca optati pentru o cursa aeriana, de la pensiune pana la Aeroportul Salcea se poate ajunge in aprox. 40 min. cu masina.
Cazare: 2 nopti / loc in camera dubla /
Servicii incluse:
cazare + mic dejun
cina grup vineri seara
dejun rece la pachet pentru excursie
cina festiva sambata seara
transport vizitare manastiri + ghidaj
Tarif: 370 RON/persoana,
Program:
Vineri 1 aprilie sosire si cazare. Cina de grup. Proiectia filmelor si fotografiilor de la taberele anterioare. Prezentarea filmului realizat cu ocazia carnavalului Sibiel 2011.
Sambata 2 aprilie: mic dejun, apoi imbarcare in microbuz si un tur al celor mai importante biserici moldovenesti. Pranz rece pe drum
Seara avem cina festiva si petrecerea de un an de la prima tabara Singles Camp
Duminica: mic dejun si apoi o vizita in zona apropiata
Programul va fi completat si cu ceea ce am sa retin din sugestiile gazdelor, astfel incat sa fie din nou, unul foarte plin.
Inscrieri: se pot face in limita a maxim 20 de locuri. Limitarea numarului de participanti s-a decis din urmatoarele doua considerente: alegerea locatiei trebuie sa respecte ideea de intimitate de grup si capacitatea unui microbuz este in jurul a 20 de locuri.Confirmarea rezervarii se face in ordinea inscrierii si a efectuarii platii integrale a excursiei.
Link inscriere:
http://www.singlescamp.ro/tabere-singles-camp/incrieri-in-tabere/inscrieri-in-tabere
la a treia sectiune, Actiuni in tara 2011, punand bifa prin click pe patratelul din dreptul: Vizitarea bisericilor moldovenești (1 - 3 aprilie 2011) si completand tabelul cu informatiile personale. Se primeste un Email de la agentie cu contul societatii in care se face viramentul, se achita si se anunta efectuarea platii prin Email.
Despre locatia in care vom sta:
La numai 2 km de centrul orasului Gura Humorului, intr-un peisaj specific bucovinean care iti incanta vederea, Pensiunea Elegance impleteste in mod armonios valorile traditionale cu eleganta si confortul de 4 stele. Situata in imediata apropiere a Manastirii Humorului, si la doar 7 km de Manastirea Voronet, Elegance este de departe cea mai frumoasa pensiune din zona.
Pensiunea dispune de:
8 camere duble
2 apartamante (camera zi, dormitor, baie, iesire pe terasa)
Dotari camere:
Cablu TV
Internet wireless
Telefon fix
Frigider
Baie proprie dotata cu uscator de par
Iesire in balcon sau loggie
Room-service
Restaurantul are o capacitate de 80 locuri, ideal pentru nunti mai restranse, botezuri, petreceri de firma.
Sauna, sala de fitness si masaj va asteapta sa va destindeti, sa va relaxati, sa va incarcati de energie pozitiva.
Distante pana la principalele obiective turistice:
Centrul orasului Gura Humorului - 2,5 km
Partia Soimul - 4,5 km
Strand Arinis - 3,5 km
Manastirea Humorului - 2,5 km
Manastirea Voronet - 5 km
Cetatea de Scaun - 35 km
Comuna Marginea - 45 km
silviu:

--- Citat din: admin ---Filmul carnavalului va fi prezentat cu ocazia aniversarii de un an de la prima actiune Singles Camp, ce va fi organizata in primul week-end din aprilie, intr-o locatie ce urmeaza sa fie comunicata intr-o saptamana. Oricum va fi una apropiata de Bucuresti, pt a permite o participare cat mai larga.
--- Terminare citat ---
tocmai cand as fi vrut sa particip... de la o participare cat mai larga s-a ajuns la una cat mai restransa; si de la un loc apropiat de bucuresti s-a ajuns tocmai la sucevita :(

almi_gabi:
incerc de 10 minute sa ma inscriu .... pana si calculatorul este bolnav ;D

admin:
Stiam si ma temeam ca o sa fiu "dojenit" pentru modificare, dar am subliniat si argumentat decizia de alegere a acelei destinatii si de limitare a numarului de participanti. Poate pentru multi ar fi fost mult mai comod sa ne intalnim asa cum propusesem acum doua zile, adica langa Bucuresti. Sunt insa mai multe motivatii pentru mutarea evenimentului, nu este doar evitarea suprapunerii a doua actiuni Singles Camp, programate in aceiasi zi. Asa cum spuneam doresc sa evit ideea de festivism si de transformare a unei aniversari doar in petrecere. Si posibilitatile pe care le aveam in preajma Bucurestiului erau destul de putin generoase, sau poate mai putin cunoscute mie in ceea ce priveste o organizare asa cum vad eu o astfel de aniversare. Nu vreau sa fie doar un prilej de intalnire si de petrecere, asta o putem face oricand ajutandu-ne de Cristi care cunoaste bine zona si locurile in care putem organiza astfel de actiuni. Am in plan astfel de intalniri sambata / duminica pt cei din Bucuresti.

almi_gabi:
am inteles de ce imi apare mesajul  "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
- ii' musai sa completez toate sectiunile de tabere - adica sa aleg cate una din fiecare categorie -circuite, sejururi , actiuni in tara!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă