Autor Subiect: Moralitatea de a minti  (Citit de 55044 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Re: Moralitatea de a minti
« Răspuns #105 : Luni, 27 Iunie 2011, 12:57 »
il tranteam intr-un scaun la bucatarie... ma asezam in poala lui , si-l intreabam neaos ce-i lipseste femeii pe care a iubit-o?...ce cauta in alta femeie?... si daca o lua pe aratura , il luam de perciuni si-i spuneam ca dragostea nu suporta vrajeala... apoi, ii dadeam un telefon lu fufa aia si-i spuneam cum a zis janeta , ca-i iau gatul daca imi ia barbatul, si sa fie atenta ca fericirea nu se cladeste pe nefericire... etc , etc, ...as fi luptat cu arme adevarate nu cu soapte timide si lacrimi...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #106 : Luni, 27 Iunie 2011, 13:14 »
observ ca v-a starnit interesul intrebarea pusa de mine si acum ma vad nevoita  ;) sa va dau cateva explicatii
Nu era nimic intamplator, totul dura de cativa ani si cu aceeasi persoana si.....cu alte persoane.Nu a marturisit voit ci...nevoit , dupa ce de "n " ori am discutat acest subiect ingrat.Totdeauna promitea "marea cu sarea" dar facea tot ca inainte , ba chiar mai indarjit.Acum se poate interpreta mai obiectiv decizia mea, ce ziceti, voi cum ati fi facut? 

Geta, bine ai venit mai intai de toate!
in legatura cu intrebarea ta, eu cred ca ai procedat foarte bine, avand in vedere ca exista deja o istorie in care promitea "marea cu sarea" cum zici tu dar dupa, se intorcea la comportamentul dinainte.
cand nu mai ai pentru ce sa mai lupti, nu mai ai... lasi lucrurile asa cum sunt, fiecare o ia pe drumul lui.  O relatie asa de "stricata", nu se mai poate indrepta, si chiar daca ati incerca de mai multe ori, vor ramane din ce in ce mai multe sechele si, la un moment dat, raul va fi mai mare.  Asadar, cu cat mai repede cu atat mai bine, iti faci "doliul" de rigoare, te ridici, te vindeci si mergi mai departe! :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #107 : Luni, 27 Iunie 2011, 13:30 »
..... dupa ce de "n " ori am discutat acest subiect ingrat. Totdeauna promitea "marea cu sarea" dar facea tot ca inainte , ba chiar mai indarjit.

geta, minciuna asta repetata - devenise deja obisnuinta pentru el  - stia ca poate sa faca ca inainte pentru ca i se ierta si n-avea nimic de pierdut.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #108 : Luni, 27 Iunie 2011, 13:48 »
observ ca v-a starnit interesul intrebarea pusa de mine si acum ma vad nevoita  ;) sa va dau cateva explicatii
Nu era nimic intamplator, totul dura de cativa ani si cu aceeasi persoana si.....cu alte persoane.Nu a marturisit voit ci...nevoit , dupa ce de "n " ori am discutat acest subiect ingrat.Totdeauna promitea "marea cu sarea" dar facea tot ca inainte , ba chiar mai indarjit.Acum se poate interpreta mai obiectiv decizia mea, ce ziceti, voi cum ati fi facut?  

Ai procedat corect, dupa opinia mea. era un "caz" pierdut.
"marea cu sarea" in promisiuni gratuite si vesnic creatoare de iluzii, niciodata de realitate, e un tip d e minciuna (on-topic :D) extrem de dezamagitoare... te tine "agatat" in ceva fara continut si doar cu multe vorbe (goale). si-apoi, cum zice si Ayouni, totul era "stricat", inclusiv el.  :D

iti faci "doliul" de rigoare, te ridici, te vindeci si mergi mai departe! :)
absolut!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #109 : Luni, 27 Iunie 2011, 18:09 »
   Eu una nu am păcălit niciodată pe cineva. Am jucat cinstit cu oamenii şi le-am fost recunoscătoare tuturor celor care la o nevoie mi-au intins o mână de ajutor.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #110 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 09:19 »
Geta, bine ai venit mai intai de toate!
in legatura cu intrebarea ta, eu cred ca ai procedat foarte bine, avand in vedere ca exista deja o istorie in care promitea "marea cu sarea" cum zici tu dar dupa, se intorcea la comportamentul dinainte.
cand nu mai ai pentru ce sa mai lupti, nu mai ai... lasi lucrurile asa cum sunt, fiecare o ia pe drumul lui.  O relatie asa de "stricata", nu se mai poate indrepta, si chiar daca ati incerca de mai multe ori, vor ramane din ce in ce mai multe sechele si, la un moment dat, raul va fi mai mare.  Asadar, cu cat mai repede cu atat mai bine, iti faci "doliul" de rigoare, te ridici, te vindeci si mergi mai departe! :)

nu poti judeca corect ascultand o singura parte... musai sa fim echidistanti totusi... iar barbatii , de obicei sunt condamnati din prejudecata , din start chiar daca vina se afla de obicei in partea feminina a relatiei in cauza...

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #111 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:40 »
Micaela,  constat ca ai gandit profund problema si mi-ai acordat incredere in decizia mea.Oricum , barbatii sunt foarte libertini in ceea ce fac , ei considera ca noi nu observam  actiunile lor "colaterale" .Uita ceva foarte importaant .....noi, femeile si daca nu vedem "ceva", acel "ceva" il simtim  .De multe ori preferam sa nu il spunem dar....daca se repeta nu mai avem incotro si atunci .......actionam in consecinta.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #112 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:46 »
femeile nu fac asa ceva ...ele nu inseala niciodata ca sunt sfinte si maici toate ... ???

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #113 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:48 »
e vorba de procente si frecventa, moncher. la astea voi barbatii stati mult mai bine, in domeniul asta.  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #114 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:53 »

e vorba de procente si frecventa, moncher. la astea voi barbatii stati mult mai bine, in domeniul asta.  ;D
cred ca te inseli al dracului de tare ...zau...femeile au depasit de mult barbatii la procentele si frecventa mentionata...mai citeste si tu ...

Offline Geta

• Newbie
  • *
« Răspuns #115 : Joi, 30 Iunie 2011, 16:05 »
la urma urmei....toti inselam mai mult sau mai putin, voit sau mai putin voit.Totul este sa nu o faci permanent si din ce in ce mai ...vartos

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #116 : Joi, 30 Iunie 2011, 16:09 »
pai tocmai femeile inseala mai vartos si mai constant ... barbatii au doar cate o aventura de o zi doua dar femeile se combina permanent cand o fac ...

Offline Geta

• Newbie
  • *
« Răspuns #117 : Joi, 30 Iunie 2011, 16:17 »
ei na, bravo, da pe asta  unde ai mai gasito ?nu e deloc asa .Ai numai impresia si asta se datoreaza faptului ca in lumea asta sunt mai multe femei decat barbati si atunci desigur porcentul este ca atare.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #118 : Joi, 30 Iunie 2011, 16:34 »
zau... ia da un search pe google... ca nu vreau sa incarc aici cu statistici...:P

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #119 : Vineri, 01 Iulie 2011, 00:02 »
Citat
barbatii au doar cate o aventura de o zi doua dar femeile se combina permanent cand o fac ...

gura pacatosului... :D :D :D

chiar ai dreptate aci , opti . femeile cand inseala o fac o data si gata , pe cand barbatii parca au terebentina la...calcaie .o zi , doua , cu una  si apoi iar o zi , doua,  cu alta si tot asa...