Arhiva > Arhiva
Moralitatea de a minti
micaela:
--- Citat din: julia din Duminică, 26 Iunie 2011, 20:18 ---scapari si alunecari inteleg ca pot sa existe. si chiar la ambele sexe. dar de ce sa- i spui, ca asta lasa urme, doare, sapa adinc...
si ajutorul... hmmm, eu una i-as zice ajutat-te singur, lamureste-te ce vrei si cind stii sigur vino si anunta-ma
--- Terminare citat ---
tu militezi pentru varianta cu "nespusul"? si daca ea oricum va afla, ca asa se cam intampla?.... nu numai ca va fi cel putin la fel de ranita, dar isi va pierde si increderea in el: "poate a mai fost si altadata si nu mi-a spus", "poate m-a mintit si-n alte privinte" etc...
fortuna777:
indragostirea e una si momentul de slabiciune e alta...daca e vorba de indragostire, deja e vorba de corazon si nu stiu daca te mai poti baga in inima omului daca deja e ocupat locul de altcineva...daca e moment de slabiciune intr-un anumit context, cum bine ai zis,...si nu devine obicei ...si eu pot ierta
si eu pledez pentru varianta spusului...
julia:
nu generalizez ca ar fi o greseala. dar strict la cazul descris aici
--- Citat din: Geta din Duminică, 26 Iunie 2011, 18:01 --- cand pertenera/ul de viata vine acasa si iti spune:" pai sa stii ca te insel dar.....nu vreau sa fac rau relatiei noastre".........
--- Terminare citat ---
mie mi se pare ca se plaseaza in postura unei victime de conjunctura care nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase.
mai ramine sa zica: iubito, nu vrei sa continuam asa in trei ca nu are de ce sa mearga rau?
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 26 Iunie 2011, 20:23 ---indragostirea e una si momentul de slabiciune e alta...daca e vorba de indragostire, deja e vorba de corazon si nu stiu daca te mai poti baga in inima omului daca deja e ocupat locul de altcineva...daca e moment de slabiciune intr-un anumit context, cum bine ai zis,...si nu devine obicei ...si eu pot ierta
si eu pledez pentru varianta spusului...
--- Terminare citat ---
poate exista impulsul de indragostire dar daca te prinde "bine infipt pe picioarele tale" poti scapa, cu o incordare de vointa, de capcana caderii intr-o relatie cu persoana de-ti cazu cu putin tronc. :D daca insa esti intr-un moment de slabiciune adanca, ratiunea si grija pentru parteneru-ti de-o viata pot scadea in intensitate si alunecarea intr-o relatie "extra" e mult favorizata... de aceea am zis indragostire si moment de slabiciune.
micaela:
--- Citat din: julia din Duminică, 26 Iunie 2011, 20:26 ---nu generalizez ca ar fi o greseala. dar strict la cazul descris aici
mie mi se pare ca se plaseaza in postura unei victime de conjunctura care nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase.
mai ramine sa zica: iubito, nu vrei sa continuam asa in trei ca nu are de ce sa mearga rau?
--- Terminare citat ---
de la caz, la caz...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă