Arhiva > Arhiva

Moralitatea de a minti

<< < (32/44) > >>

balanta:
pai fortuna, si aici sunt ganite....de la mine se vede ca minciuna face rau...din partea cealalta de unde vine nu e asa o mare tragedie....e ca si relativitatea adevaraului....adevarul meu nu e musai sa fie si al altuia...eu pot minti "involtur" pe cineva si inclusiv pe mine ,ca in momentul respectiv X nutresc o mare iubire si peste poate doi patru ani descopar ca nu mai e asa si gata, pa , chiar daca omul respectiv ma iubeste in continuare si poate nu concepe viata fara mine...la timpul respectiv a fost un adevar crezut de amandoi...mai tarziu pot fi acuzata de minciuna...si o spun ca am trait-o pe pielea mea, dar invers....pana m-am dumirit eu dupa ceva timpo ca oameni pe care ii iubim nu-i musai sa ne iubeasca si ei in acelasi timp sau definitiv

mai sunt si minciunile ce incalca legea...da deja cred ca e prea departe de ceea ce se vrea a vorbi aici

steliana:
balanta, mi-ai adresat vreodata o minciunica cat de mica?
daca da, de ce?
daca nu, de ce?

balanta:
...nu a fost cazul...si daca oi fi spus una mica cat puta de furnica, oi fi uitat....de ce si cum?...doar al de sus stie...oricum,stiu sa mint frumos!!! ::)

steliana:
asta voiam sa aud. sunt persoane care pot fi mintite ... sunt si dintre cele care nici nu este cazul ...

fortuna777:

--- Citat din: balanta din Vineri, 08 Iulie 2011, 11:10 ---...la timpul respectiv a fost un adevar crezut de amandoi...mai tarziu pot fi acuzata de minciuna...si o spun ca am trait-o pe pielea mea, dar invers....pana m-am dumirit eu dupa ceva timpo ca oameni pe care ii iubim nu-i musai sa ne iubeasca si ei in acelasi timp sau definitiv

--- Terminare citat ---

probabil ca dragostea voastra a fost adevarata la inceput...faptul ca in timp ea a inceput sa dispara, nu inseamna ca nu a existat...nimeni nu-ti poate garanta dragoste vesnica, iar cel care o face e un mare mincinos...Dragostea depinde de o multime de factori variabili in timp...daca se schimba conditiile (omul) care au generat dragostea mea la inceput...automat se schimba si sentimentele mele pentru persoana respectiva...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă