Arhiva > Arhiva

Jurnalul intim

<< < (13/18) > >>

iulia17:
asa e, sunt convinsa ca foloseste tuturor celor care citesc si celor care vor citi in viitor. tocmai de aceea mi se pare important sa contribuie cit mai multi cu cite o parere sau un gind. nu e chiar atit de greu, dar cred ca inseamna foarte mult pt cei ce au nevoie.

giovis85:
sunt multi oameni cu probleme mai ales cu probleme legate de singuratate dar aceasta campanie a fost facuta in acest scop sa scapam de singuratate iar la mine a avut efect benefic,daca la mine a avut efect va avea si la altii

iulia17:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 23 Martie 2011, 18:14 ---cum spuneam in acest topic cu ceva luni in urma ~ am avut in adolescenta un jurnal ~ in care mi placea sa scriu tot felul de intamplari si ganduri.
acum stau sa ma gandesc ~ oare n-ar fi util sa tin unul ~ ca deh memoria de genul feminin te lasa de la o anumita varsta !!  :D

--- Terminare citat ---

Pe mine memoria m-a lasat demult. Greu m-as descurca fara agenda din telefon.
Eu una nu cred ca as avea rabdare sa scriu, poate un video jurnal ca am vazut ca se poarta.

almi_gabi:

--- Citat din: iulia17 din Marți, 29 Martie 2011, 22:46 ---
Pe mine memoria m-a lasat demult. Greu m-as descurca fara agenda din telefon.
Eu una nu cred ca as avea rabdare sa scriu, poate un video jurnal ca am vazut ca se poarta.

--- Terminare citat ---

ar fi interesant si un video jurnal
agenda din telefon e buna pentru divere notite si avertizari

cred ca ar fi bun un jurnal in sensul ca sa scrii despre intamplarile de peste zi - ce ti-a placut sau displacut , sentimente, reactii - unele indreptatite altele  poate prea repezite- care sa serveasca de fapt ca o terapie

almi_gabi:
Imi aduc aminte cum in adolescenta , intro seara de vara - tot pe o vreme innorata ca asta - pentru ca eram racita si ai mei nu m-au lasat sa ies cu bicicleta m-am apucat sa scriu .
Nu era tocmai un jurnal ci mai mult o povestioara - binenteles ca eroii si evenimentele erau inspirate din viata mea. Acum de multe ori ma gandesc ca as scrie - pentru mine - nu pentru ceilalti sau publicare - dar timpul sau tot felul de motive  ma fac sa tot aman asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă