Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011

<< < (5/36) > >>

admin:
Bi_anca te vad pe forum, iti fac acum invitatia la Carnaval, o consider deja lansata pt cei din Sibiu, l-am anuntat tot azi si pe El Nino.

balanta:
...ok, ok...fac tot ce pot ca si timp...dorinta exista...si multam pt invitatie...

RASFATATA:
Admin iti multumesc mult pentru sfaturi voi tine cont de ele ,deja am in garaj pexalul si conductele vechi le voi inlocui dar cu apa nu am ce face deoarece este circuit comun cu restul casei, in final voi fi foarte atenta la instructaj cand se va face receptia si proba centralei.

francesca777:
@Balanta: citeam ceea ce ti-a scris @Admin...si imi erau cunoscute vorbele....si eu am avut aceleasi trairi,temeri  ca si tine (cred ca fiecare dintre noi) si pot sa-ti spun doar atat: paseste in aceasta lume fara teama....si cu incredere....e un mic univers in care ai sa te descoperi pe tine...e o frantura din viata ta la care ai sa ravnesti ulterior...nu sunt vorbe mari, ai sa vezi...nu pot sa mai adaug decat ca regret va nu pot fi la carnaval alaturi de toti acei oameni minunati.... ;)

steliana:
pentru fiecare dintre noi a existat "prima data"
nimeni nu poate incepe cu "data viitoare"
temerile au devenit "bucuria revederii"
mult succes "cutezatorilor"  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă