Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011

<< < (34/36) > >>

balanta:
....matura mea a fost ori puturoasa ori a facut pana, dar mai sigur e ca nu a putut zbura peste coada infernal de lunga a masinilor de pe Valea Prahovei...ma rog...sa zicem ca acum am parcat-o langa faras...asteapta urmatoarea cursa...sper pana atunci sa nu ii roada vreun sobolan paiele! ;)

steliana:

--- Citat din: Magdalena_` din Duminică, 06 Februarie 2011, 23:11 ---steliana, asteptam continuarea

--- Terminare citat ---

esti mai vrajitoare... ca vrajitaoarea vrajitoarelor! :D

in seara aceasta am vrajit pentru tine! ;)
dau cu bobii... vedem ce s-alege ... da, mai pui matale ceva la  borseta mea :D

s- aoleoo... trandafirii... sa dea "dracu" daca nu-i pui in basma pa toti pentru "dracu"! :D :D :D

stati!
ca nici samintli nu le-am vandut! am uitat! sa dea dracu!

Magdalena_`:
Buna dimineata tuturor!
Ca de obicei, gazdele noastre minunate nu s-au dezmintit. Multumim pentru cele doua zile minunate cu care ne-ati rasfatat si ne-am rasfatat.

admin:
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa, de la unii am vesti, de la altii inca nu. Daca aveti fotografii cu masti, le puteti posta pe forum, impreuna cu impresiile voastre, iar folder-ul mi-l puteti trimite prin transfer.ro pe office@singlescamp.ro. Doresc sa fac unul global pe care sa-l trimit tuturor celor care au participat.

steliana:
multumim!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă