Arhiva > Arhiva
Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?
almi_gabi:
--- Citat din: julia din Miercuri, 21 Septembrie 2011, 20:42 ---acum stau si eu sa ma intreb cu naivitate - un barbat chiar crede ca daca are la bratul lui o juna cu virsta pe jumatate din virsta lui, intinereste?
--- Terminare citat ---
--- Citat din: silviu din Miercuri, 21 Septembrie 2011, 23:06 ---oh, da! exact asa arata si irinel columbeanu: tanar, jucaus si mai ales sprinten.
--- Terminare citat ---
poate da / poate nu
in schimb da bine la public ;D 8)
silviu:
aseara, butonand telecomanda, am dat peste kanal d si mereu tanarul lis. baiatul asta nu pierde nici o ocazie sa se faca de ras. nevasta-sa dadea un interviu din cada, el urmarea pe un monitor niscai presupuse aventuri de-ale ei. mi-am amintit de o alta faza, parca intr-o emisiune pe la anena1, cand tanarul lis, echipat cu nadragi si cu o casca pe cap, sarea printr-un panou (pe care-l spargea cu capul) si nimerea fix intr-un bazin cu apa. brrrrr.... groaznic! acolo unde domneste prostia, ridicolul pandeste dupa colt.
pe irinel l-am vazut ultima data la antipa. parea viu. o mai fi plecat de-acolo?
almi_gabi:
probabil unii, indiferent de cat de mult imbatranesc, din dorinta de a ramane tineri uita sa aprecieze ridicolul ce pandeste
--- Citat din: silviu din Joi, 22 Septembrie 2011, 11:46 ---....
pe irinel l-am vazut ultima data la antipa. parea viu. o mai fi plecat de-acolo?
--- Terminare citat ---
si te rog nu te lua d'astea cu "antipa" - ca vreau si eu - la un moment dat - sa ajung acolo ;D - nu sa si raman
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 22 Septembrie 2011, 11:46 ---aseara, butonand telecomanda, am dat peste kanal d si mereu tanarul lis. baiatul asta nu pierde nici o ocazie sa se faca de ras. nevasta-sa dadea un interviu din cada, el urmarea pe un monitor niscai presupuse aventuri de-ale ei. mi-am amintit de o alta faza, parca intr-o emisiune pe la anena1, cand tanarul lis, echipat cu nadragi si cu o casca pe cap, sarea printr-un panou (pe care-l spargea cu capul) si nimerea fix intr-un bazin cu apa. brrrrr.... groaznic! acolo unde domneste prostia, ridicolul pandeste dupa colt.
--- Terminare citat ---
Silviu, spune-mi te rog, creierul lui Viorel Lis a cedat, a incetat sa mai gandeasca normal, fiindca este prea orbit de dragoste?
julia:
ahaaaa....
stiam io ca dragostea prosteste!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă