Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (72/99) > >>

silviu:
Vedete de la Hollywood care au îmbătrânit urât FOTO

luciamanta:
   Am un amic, in varsta de 62 de ani, care desi este inconjurat de prieteni (nu de familie), se simte tot mai singur si mai presus de toate are o sete de dragoste, pe care cu greu o poate potoli.

silviu:
dragoste fizica sau cum? ???

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Joi, 11 August 2011, 22:50 ---dragoste fizica sau cum? ???

--- Terminare citat ---
   Si fizică si sufletească, Silviu. Mă uit la colegii mei de serviciu, trei la număr, in jur de 38-40 de ani, foarte serioşi, foarte devotaţi familiei, foarte implicati în treburile gospodăreşti, dar pe care îi simt un pic apatici, plafonaţi, cu ochii trişti şi goi... De ce oare? În schimb, colegii mai în vârstă sunt entuziaşti, energici, bine dispuşi, dominaţi de spiritul de aventură...E oare un semn de îmbătrânire faptul că acestia din urmă emană altă stare de spirit?

dl_prd:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 12 August 2011, 09:55 ---   Si fizică si sufletească, Silviu. Mă uit la colegii mei de serviciu, trei la număr, in jur de 38-40 de ani, foarte serioşi, foarte devotaţi familiei, foarte implicati în treburile gospodăreşti, dar pe care îi simt un pic apatici, plafonaţi, cu ochii trişti şi goi... De ce oare? În schimb, colegii mai în vârstă sunt entuziaşti, energici, bine dispuşi, dominaţi de spiritul de aventură...E oare un semn de îmbătrânire faptul că acestia din urmă emană altă stare de spirit?

--- Terminare citat ---

cred ca aia de 38-40 ani is apatici ca se gandesc la ratele lunare la banca, sau au intrat intr-o rutina si nu stiu sa aprecieze ce i frumos in jurul lor si sa puna pret si pe altceva  decat pe grijile de zi cu zi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă