Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (7/99) > >>

iulia17:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 15 Martie 2011, 18:28 ---   
 Eu cred ca, in ciuda varstei, pe care nu o neg si nici nu o reneg, traiesc din plin! Doar sanatoasa sa fiu! Ceea ce va doresc si voua!

--- Terminare citat ---

super tare mesajul asta...!!!

almi_gabi:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 15 Martie 2011, 18:28 ---   Eu, sincer, desi nu ma incadrez in standatdele tale de varsta si greutate, silviu, chiar daca nici oglinda nu imi e cel mai bun aliat, ma simt bine in pielea mea, am moralul foarte ridicat si chiar nu mi-as dori sa mai am 20, sau chiar 30 de ani, cu angoasele, frustrarile sau "fericirile" mai mari sau mai mici, aferente acelor varste! Crezi ca m-a impiedicat cineva, daca am 47 de ani, sa ma duc azi noapte de la 22.00 la 1.00 in clubul Expirat, la o seara de folk, sau, de la 1.00 la 3.00 in Club A, sa continuam distractia in gasca? Si ca, aproape in fiecare seara de Miercuri mergem la folk in Iron Club? Exceptie facem in seara de maine cand mergem tot la folk in Sinner's Club! Si sa vezi ce cant cu tot sufletul alaturi de tineri de varsta fiului meu la asemenea seri sau la karaoke (Sibielul imi cunoaste"talentele ascunse"!)!!!!! Sunt si sper sa raman " young at heart!" Si, apropos? Stiti cu cine merg? Cu fosta prietena a lui Rasky, cu care ma inteleg super.... iar el ramane singur acasa sa scrie si nu are nimic impotriva sa "ne facem de cap"? Eu cred ca, in ciuda varstei, pe care nu o neg si nici nu o reneg, traiesc din plin! Doar sanatoasa sa fiu! Ceea ce va doresc si voua!

--- Terminare citat ---

carmen imi aduc aminte cat de tare ne-am distrat la Sibiel ( karaoke ) si recunosc ca atunci a fost prima oara cand am participat la karaoke.
ma bucur sa aud  ca esti bine .

iti doresc toate cele bune! :D

silviu:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 15 Martie 2011, 18:28 ---   Eu, sincer, desi nu ma incadrez in standatdele tale de varsta si greutate, silviu, chiar daca nici oglinda nu imi e cel mai bun aliat, ma simt bine in pielea mea, am moralul foarte ridicat si chiar nu mi-as dori sa mai am 20, sau chiar 30 de ani, cu angoasele, frustrarile sau "fericirile" mai mari sau mai mici, aferente acelor varste!
--- Terminare citat ---
nici nu trebuie sa te incadrezi in standardele mele pentru a te simti bine.mie imi plac cele tinere si usoare pentru ca eu insumi am mintea ca la 12 ani si sunt usor ;D
--- Citat din: carmentoma --- Crezi ca m-a impiedicat cineva, daca am 47 de ani, sa ma duc azi noapte de la 22.00 la 1.00 in clubul Expirat, la o seara de folk, sau, de la 1.00 la 3.00 in Club A, sa continuam distractia in gasca? Si ca, aproape in fiecare seara de Miercuri mergem la folk in Iron Club? Exceptie facem in seara de maine cand mergem tot la folk in Sinner's Club! Si sa vezi ce cant cu tot sufletul alaturi de tineri de varsta fiului meu la asemenea seri sau la karaoke (Sibielul imi cunoaste"talentele ascunse"!)!!!!!
--- Terminare citat ---
distractie la max! sa nu-mi zici ca ai tras si-un joint :-\  multi inainte cu sanatate si bafta! :)

dar crezi ca eu sunt impiedicat de cineva sa merg in baruri, sa beau o bere, doua...maxim 9 si sa plec insotit de pitzipoanca de mall? apoi, ce crezi ca fac? merg la ea acasa, beau un cognac, ne dam ochelarii jos si ne iubim ca chiorii, sa ma scuzi de cacofonie.

carmentoma:
"distractie la max! sa nu-mi zici ca ai tras si-un joint   multi inainte cu sanatate si bafta!"

.....Silviu,ce te face sa crezi ca m-am dus in club sa beau sau sa ma droghez? Dimpotriva! Am baut in primul doar o bere Red,s si in al doilea  o Coca Cola, ca dimineata am mers la munca! Distractia nu presupune, din punctul meu de vedere, sa
te "anesteziezi" in vreun fel! Nici macar nu sunt fumatoare, desi pasiv in asemenea locuri fumez la greu! Eu vorbeam despre atmosfera in care m-am simtit in largul meu! Ca si acum, cand tocmai m-am intors din Sinner's Club, unde Horia Stoicanu a avut un superconcert! Si unde am baut, daca tot esti preocupat de latura bahica a distractiei, oTimisoreana cu Pepsi Cola (Colabeer,ca nemtii!), ca Red's n-aveau!

silviu:
asa se distreaza tinerii: o vodca, o bere, un drog recreativ ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă