Arhiva > Arhiva
Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?
janeta:
asa-i , asa-i :D ( dar ca s-o spun p`aia dreapta , cam tanjesc dupa snaga de atunci :D )
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 15 Iunie 2011, 19:33 ---asa-i ca esti mai stilata si mai faina acum? :)...si eu la fel :) ;)
--- Terminare citat ---
tu , cand erai tanara , erai urata ? :o
sa inteleg ca frumusetea ta actuala este doar rezultatul cunostintelor acumulate despre arta machiajului ?
silviu:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 15 Iunie 2011, 18:29 ---mama este tanara pentru fiecare dintre noi...si nu imbatraneste niciodata
este pacat a o cauta pe mama in fiecare din partenerele tale...
--- Terminare citat ---
haha! s-o vezi pe mama cum arata pe la 20 de ani si cum arata acum, la 80 si... dar mama e sincera cu ea insasi si spune cu obida: maica, da' urata e batranetea asta >:( :(
--- Citat din: fortuna777 ---si eu silviu m-am uitat la o poza de-a mea de la 25 de ani si am constatat ca nu m-am schimbat deloc :)...oare pt ca ma vad cu ochii sufletului, iar sufletul meu nu a imbatranit inca ???
--- Terminare citat ---
sau ai uitat sa-ti pui ochelarii? :-\
fortuna777:
nu mai opti, nu ma prea pricep la machiaje si nu m-am priceput niciodata :)...n-a fost o prioritate pentru mine niciodata :D ;)...ma refeream la faptul ca o femeie inteligenta in plina maturitate este mult mai cizelata...doar are atatia ani de experienta in spate...si lucrul asta ii da si o anumita frumusete chipului chiar daca nu a fost inzestrata de la mama natura...
fortuna777:
mai silviu, sa nu-mi zici ca si tu stii cat sunt de urata :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă