Arhiva > Arhiva
Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?
micaela:
da, asta e una dintre cheile longevitatii: psihicul foarte puternic. bunicul meu a prins doua razboaie, intr-unul a fost la un pas de moarte prin degerare, a pierdut tot la nationalizare, a facut inchisoare politica dintr-o confuzie, la canal, cu lanturi la picioare, a incercat sa se sinucida crezand ca nu va scapa niciodata, apoi si-a schimbat profesia si a facut a doua facultate la 48 de ani.... teribil perosnaj a fost. am impresia ca nu l-a mostenit nimeni din familie.
luciamanta:
Micaela, citind rândurile de mai sus mi s-a făcut pielea ca de găină... Ce om dotat, ce om complex, aparte, ce viaţă autentică, periculoasă şi zbuciumată.
iulia17:
pina la urma cred ca ideal este sa imbatrinim acceptind ca imbatrinim
http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/8084/Femeile-de-varsta-a-doua-mai-cool-decat-tinerele.html
iulia17:
"Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!"
janeta:
ba io deloc... daca s-ar putea eu as trai numai intre tineri sa mai simt cum este cand esti tanar . un fel de a trai prin procura , adica .
asta nu inseamna ca nu sunt impacata cu varsta mea , ci numai cu crampele musculare ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă