Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (20/34) > >>

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 09 Decembrie 2011, 13:10 ---nu stiu cum ii' sa ai o grija ca ai prea multi bani  ???
ma ghidez si eu dupe o vorba ceo' auzii in copilarie - "must be funny in a rich mans world"  8)

--- Terminare citat ---

Daca incepe cu "Trebuie sa fie..." insemna ca a zis-o tot cineva care nu este "in a rich mans world".  :P

Caroline:

--- Citat din: Sara din Duminică, 11 Decembrie 2011, 12:27 ---Nu in totalitate  ;).
Imi doresc cum spuneam sa stau acasa, linsitita si odihnita pentru sotul si copiii mei, nu tracasata de delegatii, clienti care suna...

--- Terminare citat ---

De fapt, in ziua de azi, alternativele nu sunt decat doua: ai timp, n-ai bani sau ai bani, n-ai timp. Apropos de imaginatie, mai bine s-ar fi intitulat topicul ce-as face daca as avea bani. Surprinzator este faptul ca, dupa indeplinirea unor deziderate medii - casa, masina, facultate copii etc. , nimeni nu prea stie mai departe... Mie, de exemplu, mi-ar place sa calatoresc, scriu, fac voluntariat. Chiar si pentru voluntariat iti trebuie bani. M-as multumi si daca nu i-as putea accesa niciodata, numai ca acestea sa se plateasca din ei. Mai departe de-atat... habar n-am de piata financiara.  ;D

steliana:
independenta financiara e necesara in dezvoltarea ta ca persoana

corect, te acordezi mai usor la spirit! :)

silviu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 11 Decembrie 2011, 19:17 ---Mie, de exemplu, mi-ar place sa calatoresc, scriu, fac voluntariat.
--- Terminare citat ---
si eu as calatori. pana-n thailanda. as construi o manastire si le-as aduna acolo pe fetele alea care fumeaza, beau alcool, trag pe nas, se iubesc pe bani...
ah! numai in posturi si rugaciuni le-as tine :)

steliana:
la cat trag  :D daca ma iei stareta iti dau niste retete de post ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă