Arhiva > Arhiva
Problemele financiare ale unui single
Caroline:
Ce de texte... ;D
Adevarat ca iti trebuie independenta financiara pentru dezvoltarea ta personala. Eu vad profesori care toata vacanta de vara stau si numara leutii pana in septembrie. Strand? Prea scump! Ce sa mai vorbim de o carte, un film nou pe DVD (pentru care trebuie sa ai PC evident) sau un curs + deplasarea in alta localitate?!
In ce priveste copiii, nu ma bag, ca nu am. Atata am de spus: in fiecare zi, ca profesor, vad copii din familii care traiesc din ajutor social si care refuza sa scrie o scrisoare lui Mos Craciun ca tema de lucru la ultima lectie de limba engleza din semestrul I pentru ca stiu ca de Mos Nicolae au primit o ciocolata, ca de Craciun va fi tot asa (sau nici asa) si ca ei parintii lor nu vor avea niciodata banii sa-i trimita dintr-un oras de provincie in internat/gazda la Sibiu, oricat ar invata ei ca sa intre acolo...
A! Si mai am treaba cu inca ceva! Ultima data cand am fost la Inspectoratul Sibiu, o profesoara din Sibiu se plangea ca laboratorul ei de biologie este si sala de clasa si copiii se bateau cu materialul didactic, respectiv crocodilul impaiat. Eu n-am mai spus ca ma plimb cu mulajul inimii sau scheletul de iepure in sacosa, de la o scoala la alta, ca n-am laborator deloc... Ceea ce m-a frapat insa a fost reactia inspectorului: "Si asta se intampla intr-o scoala din Sibiu?!"
Ei, da! Ca parca in Sibiu copiii nu sunt tot copii, ca si in celelalte scoli din judet.
In restul scolilor din judet, TREBUIE sa dam afectiune, daruire... etc. (din cele ce-am mai vazut in "textele" de mai sus), ca altceva n-avem...
Si le dau dreptate celor care au scris comentariile. Asa chiar merge!
Caroline:
--- Citat din: silviu din Joi, 15 Decembrie 2011, 12:04 ---si eu as calatori. pana-n thailanda. as construi o manastire si le-as aduna acolo pe fetele alea care fumeaza, beau alcool, trag pe nas, se iubesc pe bani...
ah! numai in posturi si rugaciuni le-as tine :)
--- Terminare citat ---
Interesant! Un prieten al meu spunea ca apreciaza mai mult prostituatele, care-si recunosc statutul si fac din asta doar un mod de a-si castiga viata decat "prostitutia legala" = femei maritate care se "vand" sotului, fara sentimente si resentimente, pentru acelasi lucru, dar pline de sine, cu acest statut. :P
julia:
ce au in comun si cei singles si cei casatoriti? problemele financiare
Caroline:
Nu numai financiare. TOATE problemele sunt in comun... doar sunt umane! ;D
julia:
daaa...
asta e ca in bancul ala: nevasta te ajuta sa treci mai usor prin problemele pe care nu le-ai fi avut daca nu erai casatorit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă