Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (17/34) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Joi, 08 Decembrie 2011, 13:09 ---beneficii - de exemplu, lipsa stresului.

--- Terminare citat ---

Exact! Nimeni nu e atat de idealist (oricat ai vrea sa para), dar nici materialist nu se cheama ca esti atata timp cat nu te intereseaza banii in sine sau numarul lor, ci ceea ce poti sau nu sa faci cu ei in viata. Soacra-mea era un fenomen... toata viata a avut bani in banca si niciodata n-a trait nici macar in minumul confort pe care il am eu acum. Isi mananca de sub unghii sa aiba... si nu cheltuie nici macar cat sa manance dupa pofta inimii.

almi_gabi:
nu stiu cum ii' sa ai o grija ca ai prea multi bani  ???
ma ghidez si eu dupe o vorba ceo' auzii in copilarie - "must be funny in a rich mans world"  8)

Mari_a:
Multi bani = multe griji! Nu-i mai bine asa, fara batai de cap?  ;D Sunt atat de seninaaaa  ;D

Caroline:
Acuma m-am inseninat si eu... nu mai am nimic.  ;D

manghel:
sunt independent financiar de la 16 ani,dar vrea sa intreb ceva:ai bani dar esti singur,la ce bun? ce preferi sa ai bani si o persoana care sa stea cu tine doar ca o plimbi si ii faci poftele sau preferi o persoana care sa stea cu tine pentru ceea ce esti,si care sa iti ofere caldura,intelegere si siguranta? ai bani,ai obligatii,ai neliniste  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă