Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (16/34) > >>

silviu:

--- Citat din: caroline ---incepuse sa-si permita sa plateasca in dreapta si-n stanga si altfel de servicii... cum ar fi sa mobileze apartamentul tinerei lui asistente, in varsta de 25 de ani
--- Terminare citat ---
poate iubea copiii...asa, cam ca domnul mazare :-\

--- Citat din: caroline ---Cat despre bani, am devenit atat de indiferenta la ei, ca daca as mai vedea si azi ca odinioara numarul 100.000 pe o bucata de hartie numita cec, l-as semna ca donatie oricui are nevoie... fara sa clipesc.
--- Terminare citat ---
lei noi? primesc! fara sa clipesc! :)

almi_gabi:
am vrut si eu sa zic ca'i primesc da' m-am gandit ca o sa par "materialista" si n-am vrut sa dau rau  pe "sticla"  ;D

silviu:
lasa-ma pe mine sa par materialist si sa dau rau pe "sticla". ma sacrific! promit sa fac si niscai pomeni cu banii aia: plimb o copila la munte, la mare...

bit:
Definitia mea pentru bani: acestia sunt un mijloc si nu un scop in sine. Chiar daca alergam dupa ei (majoritatea dintre noi) si ne place sau nu sa recunoastem, ducem grija lor mai mult decat ar trebui, nu trebuie sa devenim sclavii banilor. Si eu am o atitudine destul de detasata din acest punct de vedere (chiar daca trebuie sa fiu atent maxim la calcule, altfel "raman pe dinafara"  ;D) si am observat ca acest lucru imi aduce beneficii - de exemplu, lipsa stresului.

Caroline:

--- Citat din: silviu din Joi, 08 Decembrie 2011, 11:48 ---lei noi? primesc! fara sa clipesc! :)

--- Terminare citat ---

euro... deja cred ca ochii nu mai clipesc, sclipesc 8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă