Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (33/34) > >>

almi_gabi:
Am avut o problema cu cardul de salarii ( s-a demagnetizat) si in lumea asta atat de "ordonata"  :pleasantry: si rigida a sistemului bancar a fost necesar mai mult de o luna ca sa refaca un card, ca sa pot recupera si eu ca orice angajat salariul! Ca sa retrag bani din contul atasat cardului trebuia sa platesc un comision mult mai mare decat daca foloseam cardul si cand am ridicat aceasta problema la consilierul care se ocupa de problema nu a avut raspuns decat ca astea sunt comisioanele la ei. Ca sa nu mai spun ca a fost necesar sa refac de 3 ori cererea pentru eliberarea unui card nou pentru ca tot o pierdeau in sistem.  :rtfm: O harababura totala sistemul asta bancar!!!  :slap:
Vroiam sa spun sa ca este unul din dezavantajele cu care se confrunta un single la partea finaciara fata de un cuplu unde se putea folosi cardul partenerului !!!

Mari_a:
Si pe al meu, mai demult, mi l-a pus casiera de la Mega Image fix peste chestia aia magnetica de pe pupitrul ei. Si dus a fost! Dar mi-am scos banii la ghiseu imediat, iar cardul mi-a fost refacut in trei zile, ca altfel muream cu ei de gat acolo!!!  :knuppel2:  Cum o luna?!   :tickedoff:
Dar altceva voiam sa spun: comision de retragere la cardul de salarii?  :faint:  Indiferent de unde ar fi - ATM ori ghiseu, la banca unde-i deschis contul ar trebui sa fie zero!... Aici angajatorul a negociat prost! Vi se acorda dobanda la disponibil?
Iar despre folositul cardului in cuplu: am doi colegi casatoriti si fiecare are card pe contul celuilalt. Dar ce, mai apuca el sa scoata ceva?  :giggle:  Si scriu mic, ca sa nu ma auda alta colega de birou: cardul sotului ei e la ea, el doar ii mai cere din cand in cand bani de-o bere!  :giggle:

bit:
Asa ca domnilor, daca tot dati cardul (in situatiile zilnice de forta majora ;D) barem activati internet banking-ul si schimbati PIN-ul cat de des puteti. Asa ar mai fi o sansa. Mica, dar sansa.

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 20 Iulie 2012, 11:24 ---Si pe al meu, mai demult, mi l-a pus casiera de la Mega Image fix peste chestia aia magnetica de pe pupitrul ei. Si dus a fost! ....
--- Terminare citat ---

S-ar putea sa ai dreptate ca in ultima vreme incepusem sa-l folosesc la Mega Image ( am unul in coltul strazii) si mie foarte comod sa cumpar de acolo diverse gen apa, iaurturi, sucuri etc ca e mai la indemana decat sa merg mereu dupa ele la supermarket si ar fi o idee sa se fi demagnetizat pe acolo, ca ani de zile n-am avut probleme cu cardul si asa tam-nesam dai cu demagnetizarea !!  :slap:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 20 Iulie 2012, 11:24 ---Dar altceva voiam sa spun: comision de retragere la cardul de salarii?   :faint: ....
--- Terminare citat ---

Da, comision si destul de mare daca retragi de la ghiseu si nu scoti din bancomant ! Ba exista comision pentru orice , si daca consulti soldul sau scoti chitanta la bancomat, totul e taxat!  :tickedoff: Asa ca incerc sa trec cat pot de mult peste astfel de servicii. Asta e acum, nu am ales eu banca si  nu au fost optiuni daca vrem sa facem cardul in alta parte !

--- Citat din: bitek din Vineri, 20 Iulie 2012, 12:28 ---Asa ca domnilor, daca tot dati cardul (in situatiile zilnice de forta majora ;D) barem activati internet banking-ul si schimbati PIN-ul cat de des puteti. Asa ar mai fi o sansa. Mica, dar sansa.

--- Terminare citat ---

offf, ce se mai dau unii (barbatii in special ! o fi vreo calitate a voastra !  :magic:)  loviti de soarta !

cineva:
un single nu are probleme financiare...problemele apar doar cand single nu mai e single...:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă