Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (32/34) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012, 00:11 ---.....
Asa ca, referitor la "problemele financiare"... fetelor, fiti barbate!  ;D

--- Terminare citat ---

imi zicea o amica am lasat cauciucurile de vara la cumparaturi ( nu zic supermarketul sa nu fac reclama  :))
asa ca poti sa mai spui o data Caroline ca mare dreptate ai, mai ales cand e vorba de perioade astea din an  !!

Mari_a:
Poti sa-l zici, ca ma duc eu sa le iau... Ca mi le-am pus p-alea de vara si nea'ala-mi zice: "Tanti, ia-ti altele, ca astea-s de-o varsta cu 'mneata!"  :faint:

bit:
Aha, deci, Marie, `talica umblasi dupa prospaturi!

;D  De caucioace vorbeam!

almi_gabi:
de cand cu metoda asta de a avea banii pe card si de a plati peste tot cu plasticu' am impresia ca cheltuiesc mai mult
pe vremea cand plateam cash parca eram mai atenta la cumparaturi, faceam liste, achitam intai utilitatile abia apoi din ce mai ramanea vedeam de fleacuri si altele, cred ca era si o chestie psihologica ;
deja cred ca astia au inventat cardurile special sa se cheltuiasca mai mult  :strong:

Caroline:
Pai exact de aia le-au inventat!  ;D Eu nu mai merg cu cardul la cumparaturi... fac lista, platesc cheltuielile obligatorii, mai pun si ce as mai vrea si stiu sigur ca-mi permit luna asta, scot suma integral si... pun cardul la loc sigur pana luna viitoare.   :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă