Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (30/34) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 22:10 ---sa-nteleg ca oamadetinichea este, de fapt, un barbat?

--- Terminare citat ---
Initial asa am zis si eu. Insa e posibil sa fie si femeie.

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 22:56 ---Initial asa am zis si eu. Insa e posibil sa fie si femeie.

--- Terminare citat ---

in unele articole "mictioneaza" si bea bere prea mult ca sa fie o femeie normala.  ;D

bit:
Asa-i ;D ;D ;D, are apucaturi tipice de mascul. Insa, gandindu-ma ca bea doar bere, includ posibilitatea sa fie femela. Insa imi place in draci felul asta simpatic si necomplicat de a fi, daca e asa cum scrie, directa, vivace si inteligenta. Bine si un pic porcoasa-n limbaj (asta-i antifeminin, dar prefer asa decat o pisi moderna care-mi intoarce voba, taie firu-n patru si-mi *&@% creierii cu chestii tampite scoase din Cosmopolitan sau mama dracului stie ce revista pentru tipe cu personalitate laxa ce tinde catre zero)

micaela:
am inteles. nu-ti plac "pisi" care citesc Cosmopolitan, dar femeia directa si cherchelita cu bere, da.  ;D ;D
glumesc.

bit:
Nu. Imi place feminista care a citit Virginia Woolf dar si Jane Austen. Si daca imi face trimitere si la "Left hand of Darkness" a Ursulei K.LeGuin, sigur m-a dat pe spate.

Cam off-topic. Chiar foarte off-topic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă