Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (29/34) > >>

Caroline:

--- Citat din: Manfred din Duminică, 15 Ianuarie 2012, 23:20 ---E ca atunci cind ai un pomisor in gradina. Un pomisor pe care in loc sa-l ingrijesti, sa-i dai apa, ingrasaminte, tu ii rupi mugurii de fiecare data cind ii ies.    Nu prea mai e "vina" lui ca nu creste cum trebuie.

--- Terminare citat ---

Depinde cine te "vezi"... pomisorul sau gradinarul?  ;D
S-a gandit cineva dintre noi vreodata ca atingerea masei critice poate ca nu o prindem... dar ceea ce depinde de noi este ca am putea fi (sau deveni) la un moment dat chiar picatura care umple paharul din "catalizatorul" necesar! Asta daca nu ne-o refuzam sistematic, toata viata...  :P

De pilda, zeci de ani, eu am incercat sa ma conformez majoritatii. Problema a fost educatia foarte conservatoare din familia parintilor mei. Si faceam, din reflex, chestia asta si atunci cand nu mai eram de mult copil... Pana am ajuns sa mi se spuna: De ce te plangi? Acum mingea este in terenul tau!
Si... stiti ce? M-am autoeducat - greu, e-adevarat - sa nu-mi mai pese daca unii cred ca nu as fi in randul lumii. Ce-a facut lumea pentru mine vreodata? In niciun caz mai mult decat am facut eu pentru mine, cu ajutorul lumii... mai exact, doar a acelor oameni care m-au iubit exact asa cum sunt.
La ceilalti nu merita nici macar sa ma gandesc, darmite sa ma mai si "conformez"...  ;D

Sara:

--- Citat din: bitek din Duminică, 15 Ianuarie 2012, 18:33 --- Si nu spun asta din invidie ci ca pe o simpla constatare.
--- Terminare citat ---
:D :D

bit:
 :D :D= ?

micaela:
sa-nteleg ca oamadetinichea este, de fapt, un barbat?

Sara:

--- Citat din: bitek din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 21:37 --- :D :D= ?

--- Terminare citat ---

:D  :D =  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă