Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2011 - Baile 1 Mai

<< < (4/19) > >>

admin:
Pentru cei care doresc sa mai ramana o zi sau doua dupa Revelion, la 1 Mai:
Sunt mai multi participanti care mi-au solicitat prelungirea sederii fata de programul pachet de Revelion. In conditiile in care doriti acest lucru, va rog sa-mi scrieti din timp pentru a putea negocia si inchiria spatiile necesare si pt a stabili grupajul de intoarcere. Si eu am sa fiu printre cei care au sa ramana inca 2 zile, urmand cel mai probabil sa plec in 4.01 din statiune.

RASFATATA:
Buna ziua , tuturor!!!...si eu doresc prelungirea sejurului de revelion cu 2 zile....deci te rog sa ma ai in vedere!....am platit deja avansu Samizei....spune-mi ce mai am de facut in continuare pentru aceasta prelungire!
Multumesc!

admin:
Este suficient deocamdata. Am sa astept cateva zile, sa vad cati se strang in total si sa comunic pensiunii, apoi am sa va anunt pe fiecare cat ne mai costa suplimentar. Sper sa fie foarte putin, avand in vedere ca este de regula o zona "fereastra".

admin:
Ultimele doua locuri....

admin:
Am primit raspunsul de la Thermalis 1 Mai. Tariful / persoana / noapte suplimentara este 55 RON, unde avem inclus si micul dejun. Deci pt doua zile suplimentare 110 RON/persoana. Cu masa ne vom descurca, sigur o sa calatorim prin jur, putem merge pana la Stana de Vale si la Pestera Ursilor. Sau putem trece si granita in Ungaria. Sunt doar cativa km. Dar vedem si stabilim atunci. Pana acum sunt 6 inscrisi. Cei care mai doresc, sa-mi transmita pe office@singlescamp.ro, pt a putea face rezervarea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă