Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2011 - Baile 1 Mai
dadus:
--- Citat din: admin din Joi, 04 Noiembrie 2010, 10:02 ---Am primit raspunsul de la Thermalis 1 Mai. Tariful / persoana / noapte suplimentara este 55 RON, unde avem inclus si micul dejun. Deci pt doua zile suplimentare 110 RON/persoana. Cu masa ne vom descurca, sigur o sa calatorim prin jur, putem merge pana la Stana de Vale si la Pestera Ursilor. Sau putem trece si granita in Ungaria. Sunt doar cativa km. Dar vedem si stabilim atunci. Pana acum sunt 6 inscrisi. Cei care mai doresc, sa-mi transmita pe office@singlescamp.ro, pt a putea face rezervarea.
--- Terminare citat ---
La Stana de Vale nu este de mers pt ca nu a mai ramas nimic din ce a fost odata.Daca va fii zapada se poate merge la Arieseni la sanius sau ski,distanta e tot aceeasi,drumul e bun iarna.
admin:
Dadus, esti ghidul nostru local! Cu ani in urma Stana de Vale era o statiune incantatoare dar se pare ca "fratia" a distrus-o...
Ayouni:
am fost acum cateva veri la stana de vale si mi s-a parut un loc nemaipomenit de frumos, am facut cateva trasee in zona, prin paduri de brazi uriasi, pe creste de munti superbe... am intalnt si o herghelie de cai... totul era foarte curat si mi s-a parut ca aerul acolo ar fi mai bun decat in oricare alte zone ale tarii. sau poate doar mi s-a parut! :) sau poate nu!
admin:
Peisajele erau superbe, probabil insa ca acum cand totul este in paragina, parasit si nepopulat asa cum spune Dadus, sunt afectate de ce este in jur. Pacat, inca unul dintre locurile superbe de care aflu ca s-au degradat. Ce sa mai zicem de Herculane....
steliana:
sunt convinsa ca vom gasi variante de petrecere a timpului astfel incat sa ne satisfaca pe toti
si mai cred ca primele zile din noul an vor fi traite (cum stim noi) in acord cu ceea ce ne uneste .....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă