Autor Subiect: Toleranta  (Citit de 76963 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Toleranta
« Răspuns #120 : Joi, 19 Mai 2011, 09:16 »
in mine si in umor! ;)
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #121 : Joi, 19 Mai 2011, 10:49 »
ma gandeam zilele trecute sa probez daca ceea ce spune si ceea ce gandeste este la fel , pentru unele persoane de aici... marcutza de exemplu... sa-i fac o farsa sa vedem ce limita a tolerantei are ... de cate zile o tine pe low profile, nu vad postari decat de circumstanta si ma gandeam ca poate este suparata... sau poate nu era vorba de marcutza ? nu mai stiu nici eu...
aiurit ...sau indragostit...totuna

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #122 : Joi, 19 Mai 2011, 13:55 »
incerc sa-mi exersez toleranta

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #123 : Joi, 19 Mai 2011, 15:01 »
fii si tu mai putin toleranta ca ma enervezi deja...:)

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #124 : Joi, 19 Mai 2011, 18:03 »
Toleranta inseamna sa accepti ca celalalt este diferit de tine si ca nu trebuie sa incalci teritoriul lui ce ceea ce iti place tie

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #125 : Joi, 19 Mai 2011, 19:24 »
Toleranta inseamna sa accepti ca celalalt este diferit de tine si ca nu trebuie sa incalci teritoriul lui ce ceea ce iti place tie
ai dreptate fortuna aici... cateodata o facem cu omul ce-l iubim , pentru ca ne permite asta...uitam ca desi ne iubeste , respectul pentru partener , daca nu iubirea , ar trebui sa ne opreasca de la a invada total privatul ..
iubind , de multe ori sufocam pe cel iubit , fara sa ne dam seama ...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #126 : Joi, 19 Mai 2011, 20:07 »
pentru asta exista comunicare opti. Nu trebuie sa asteptam ca celalalt sa ghiceasca ce ne deranjeaza la el...si nici nu trebuie sa ne supere cand celalalt e numultumit si ne spune asta :)...cred ca e suficient sa incercam sa ne punem in pielea lui si sa vedem ce a vrut sa ne spuna :)...aici intervine neinteleasa si inaplicabila empatie ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #127 : Joi, 19 Mai 2011, 20:19 »
nush' de ce, in general, barbatii iau drept "repros" nemultumirea pe care femeia, de fapt, o rosteste cu intentia constructiva de a o rezolva... le e frica sa comunice...sa li se spuna ca gresesc...o iau ca pe un atentat la barbatia lor, oare?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #128 : Joi, 19 Mai 2011, 20:21 »
pentru asta exista comunicare opti. Nu trebuie sa asteptam ca celalalt sa ghiceasca ce ne deranjeaza la el...si nici nu trebuie sa ne supere cand celalalt e numultumit si ne spune asta :)...cred ca e suficient sa incercam sa ne punem in pielea lui si sa vedem ce a vrut sa ne spuna :)...aici intervine neinteleasa si inaplicabila empatie ;)

cateodata esti orb si nu vezi ce este de vazut... cateodata esti atat de prost ca nu te vezi decat pe tine si consideri ca totul ti se cuvine pentru ca TU  iubesti... nu vezi ca si cel care-l iubesti, TE IUBESTE... nu vezi ca desi dai totul , primesti totul ...si-n nebunia de moment ranesti si calci in picioare frumosul , iar cand deschizi ochii , frumosul nu mai este ...
degeaba strangi din dinti si lacrimile curg , caci ce-ai ucis , ucis ramane si in urma raman doar regrete si dureri...
si culmea e ca niciodata nu inveti nimic...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #129 : Joi, 19 Mai 2011, 20:45 »
fii si tu mai putin toleranta ca ma enervezi deja...:)

stai sa vezi cand trec de la exersare la cursuri de perfectionare  ;D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #130 : Joi, 19 Mai 2011, 22:32 »
nush' de ce, in general, barbatii iau drept "repros" nemultumirea pe care femeia, de fapt, o rosteste cu intentia constructiva de a o rezolva... le e frica sa comunice...sa li se spuna ca gresesc...o iau ca pe un atentat la barbatia lor, oare?

da, nici eu nu am inteles niciodata asta... sa fie vorba de slabiciune, de frica de confruntare cu indoielile femeii care vin ca o confirmare a ceea ce barbatul stie demult, dar refuza sa recunoasca...Oare de ce ei nu inteleg ca orice discutie amanata, orice nemultumire a femeii refulata, orice vorba nerostita, nu creaza decat frustrari in interiorul vietii de cuplu, care se tot aduna si in momentul in care s-a umplut paharul , de cele mai multe ori este deja prea tarziu pentru a mai repara ceva :( :( :(

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #131 : Vineri, 20 Mai 2011, 13:44 »
Oare de ce ei nu inteleg ca orice discutie amanata, orice nemultumire a femeii refulata, orice vorba nerostita, nu creaza decat frustrari in interiorul vietii de cuplu, care se tot aduna si in momentul in care s-a umplut paharul , de cele mai multe ori este deja prea tarziu pentru a mai repara ceva    

asta nu pricep. si-apoi cand s-a umplut paharul si pleci, fac ochii mari si nu-si explica de ce... cand tu ai dat toate semnalele, incercand sa comunici despre...sa rezolvi... :(

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #132 : Vineri, 20 Mai 2011, 21:59 »
Sase intrebari pentru un cuplu sanatos:

1. Ne intereseaza ce se intampla in viata celuilalt?
2. Simtim respect si admiratie unul pentru celalalt?
3. Simtim nevoia sa ne impartasim emotiile si sentimentele?
4. Suntem pregatiti sa ne lasam influentati de celalalt, sa-i cedam uneori si sa nu-i cedam in alte privinte?
5. Suntem capabili sa ne revizuim pozitia cu privire la o anumita problema si sa depasim un conflict?
6. Avem aceleasi conceptii si principii de viata si despre viitor?

Daca ai raspuns cu "da" de 6 ori, atunci aveti un cuplu solid.
Ai ezitat de multe ori? Este bine sa reflectezi la modul cum va puteti intari relatia.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #133 : Vineri, 20 Mai 2011, 22:16 »
am raspuns cu da la toate in afara de una. o fi suficient ? de 2 ani iubesc o singura femeie si o iubesc ca un nebun, dar se pare ca un singur nu este suficient sa nu am nimic desi aveam totul

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #134 : Vineri, 20 Mai 2011, 22:30 »
am raspuns cu da la toate in afara de una. o fi suficient ? de 2 ani iubesc o singura femeie si o iubesc ca un nebun, dar se pare ca un singur nu este suficient sa nu am nimic desi aveam totul

ce-i cu tine aici ???trebuia sa te distrezi si pentru mine in alta parte :(
depinde la care ai raspuns cu "nu"