Autor Subiect: Toleranta  (Citit de 76951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Toleranta
« Răspuns #105 : Miercuri, 18 Mai 2011, 10:59 »
multumesc pentru sfat distinse domn.....sa ma asculte...se rezolva dar la faza cu razbunarea...ar trebui sa ma mai nasc o data..
la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #106 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:02 »
   Referitor la limitele toleranţei... Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte... Pe parcursul acestei noi prietenii intre cei doi, eu am păstart aceeaşi relaţie amicală cu prietena mea...
se poate, dar vezi draga Lucia , ca uneori toleranta dusa prea departe se confunda cu prostia...
nu este cazul tau, dar erai aproape... este bine sa avem o limita in toate , chiar si in toleranta...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #107 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:02 »
multumesc pentru sfat distinse domn.....sa ma asculte...se rezolva dar la faza cu razbunarea...ar trebui sa ma mai nasc o data..
la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

cu clasa politica te incumeti la tranta?  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #108 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:08 »
Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte...
poate ii povestea sub clar de luna ce mult regreta pierderea ta :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #109 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:09 »
Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte...
poate ii povestea sub clar de luna ce mult regreta pierderea ta :-\
sau poate rastalmacea vorbele poetului; "de (n-)o fi una, o fi alta...., ce e scris si pentru noi, bucuros le-om .... toate..." ::)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #110 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:13 »
   Referitor la limitele toleranţei... Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte... Pe parcursul acestei noi prietenii intre cei doi, eu am păstart aceeaşi relaţie amicală cu prietena mea...
se poate, dar vezi draga Lucia , ca uneori toleranta dusa prea departe se confunda cu prostia...
nu este cazul tau, dar erai aproape... este bine sa avem o limita in toate , chiar si in toleranta...
  Optimus, sa iti spun de ce am procedat în acel mod... Fostul meu prieten nu se potrivea cu mine, nu rezona cu mine, oricat de mult încerca, relaţia noastră era precum o navă eşuată... Şi dacă ar fi singurul bărbat din lume, nu aş mai forma un cuplu cu el... După despărţirea de el mi-am regăsit liniştea în sfârşit, iar faptul că el s-a orientat spre prietena mea, mi-a dat un sentiment de siguranţă, am sperat că se va lega ceva între ei şi că el nu va mai reveni la mine niciodată...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #111 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:15 »
corect. de ce le-ai fi purtat suparare?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #112 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:16 »
Micaela, mă bucur că m-ai înţeles.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #113 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:26 »
as fi procedat la fel, daca nu ne potriveam si daca nu era vorba de o atitudine neonesta din partea lor.  :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #114 : Miercuri, 18 Mai 2011, 20:39 »
draga mea....n-am sa aleg nimic din toate cele...m-am gandit mai bine...pur si simplu am sa ma...detasez.. ;)
sfat:
gaseste pe cineva care stie sa asculte si fa-i creierii prastie...in felul asta scapi de presiunea gandurilor criminale... daca te calca cineva in picioare eu zic sa pregatesti minutios o razbunare machiavelica si cand iti vine la indemana nu=l calci in picioare ci cu buldozerul...
desi nu sunt razbunatoare, tare as vrea sa aud un scenariu de razbunare machiavelica gandita de tine :D
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #115 : Miercuri, 18 Mai 2011, 20:44 »
draga mea....n-am sa aleg nimic din toate cele...m-am gandit mai bine...pur si simplu am sa ma...detasez.. ;)
sfat:
gaseste pe cineva care stie sa asculte si fa-i creierii prastie...in felul asta scapi de presiunea gandurilor criminale... daca te calca cineva in picioare eu zic sa pregatesti minutios o razbunare machiavelica si cand iti vine la indemana nu=l calci in picioare ci cu buldozerul...
desi nu sunt razbunatoare, tare as vrea sa aud un scenariu de razbunare machiavelica gandita de tine :D

iti plac filmele horor ? cand te va supara cineva pe tine vei vedea si scenariul respectiv...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #116 : Miercuri, 18 Mai 2011, 20:47 »
nu-mi plac filmele horor!
dar daca ma superi tu? :D :D :D
nihil sine deo

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #117 : Miercuri, 18 Mai 2011, 21:03 »
"la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

"
prietenii....stiu io la ce sunt buni si le multumesc...cine m-a suparat? uff...nu mai conteaa...nu spun ca mi-a trecut dar incerc din rasputeri sa ignor:)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #118 : Miercuri, 18 Mai 2011, 21:34 »
"la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

"
prietenii....stiu io la ce sunt buni si le multumesc...cine m-a suparat? uff...nu mai conteaa...nu spun ca mi-a trecut dar incerc din rasputeri sa ignor:)
trece ? sau ramane acolo ?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #119 : Joi, 19 Mai 2011, 08:54 »

mvai, vai...unde va este toleranta ?  ::) a a a ?  ::)