Referitor la limitele toleranţei... Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte... Pe parcursul acestei noi prietenii intre cei doi, eu am păstart aceeaşi relaţie amicală cu prietena mea...
se poate, dar vezi draga Lucia , ca uneori toleranta dusa prea departe se confunda cu prostia...
nu este cazul tau, dar erai aproape... este bine sa avem o limita in toate , chiar si in toleranta...
Optimus, sa iti spun de ce am procedat în acel mod... Fostul meu prieten nu se potrivea cu mine, nu rezona cu mine, oricat de mult încerca, relaţia noastră era precum o navă eşuată... Şi dacă ar fi singurul bărbat din lume, nu aş mai forma un cuplu cu el... După despărţirea de el mi-am regăsit liniştea în sfârşit, iar faptul că el s-a orientat spre prietena mea, mi-a dat un sentiment de siguranţă, am sperat că se va lega ceva între ei şi că el nu va mai reveni la mine niciodată...