Arhiva > Arhiva
Toleranta
Sara:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:20 --- - s-ar putea ca binele celulalt sa reprezinte, daca nu neaparat raul, mai putin binele meu sau al celor apropiati
--- Terminare citat ---
Exact la lucrul asta m-am referit.
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:20 ---unii spun ca toleranta este un defect de caracter ( o slabiciune) altii ca ar fi o calitate
--- Terminare citat ---
Eu cred ca toleranta nu este nici o calitate, nici un defect, ci o chestiune tranzitorie intre a accepta si a nu accepta. Iar toleranta in sine imi pare a fi ineficienta in a rezolva cauza problemei.
manghel:
oare toleranta nu reprezinta o nepasare?
balanta:
nu
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:20 ---aici depinde de perspectiva din care privesti lucrurile - s-ar putea ca binele celulalt sa reprezinte, daca nu neaparat raul, mai putin binele meu sau al celor apropiati si aici intervine gradul de cultura al fiecaruia , chiar temperamentul, starea sociala, diferentele de opinii despre cat de mult tolerez
--- Terminare citat ---
despre aceasta nuanta de toleranta faceam referire - si nu numai ...
--- Citat din: steliana din Vineri, 02 Decembrie 2011, 13:02 ---Acceptarea inseamna un acord ...! Cu perfectiunea ... in acceptare bine-rau ... si daca ego-ul decide echilibrul?
Toleranta sau intolerata? Fata de ce?
--- Terminare citat ---
ego-ul ne apartine, chiar daca il recunoastem sau nu. il recunoastem la semenii care il au mai pronuntat, care isi gasesc echilibrul - ca forma de manifestare a vietii - tocmai, in el.
toleram sau nu? in fond fiecare isi traieste viata conform principiilor pe care si le-a impus si le respecta. cand suntem dispusi sa marim granitele si fata de ce?
almi_gabi:
--- Citat din: Sara din Duminică, 11 Decembrie 2011, 18:06 ---Exact la lucrul asta m-am referit.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: steliana din Luni, 12 Decembrie 2011, 09:17 ---despre aceasta nuanta de toleranta faceam referire - si nu numai ...
--- Terminare citat ---
ce la unison am fost in pareri ;D ;D
toleranta nu este ceva ce se poate negocia ci o admitere in mod constient a unei situatii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă