Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (43/62) > >>

balanta:
micaela, am inteles...am vrut sa il necajesc putin ca sa il provoc sa vorbeasca (scrie) mai departe...da, stiu ce spui dar mi se pare destul de greu...asta cu golirea mintii de ganduri tare as vrea sa o reusesc ca si la mine "tipa" intr-una...si din trecut si din prezent si din viitor...ce as putea citi din ce stiti voi?

optimus sum:
golirea mintii se poate face simplu si gandind numai asupra unui singur subiect , care sa elimine din minte toate celelalte ganduri... apoi scazi importanta acelui gand "ucigas" de ganduri , pana il elimini si pe el ... uite , de exemplu cand simti ca esti ca o oala minune , sub presiune maxima, gandeste asupra a ceva important si nu prea si concentreaza-te pe el .

silviu:

--- Citat din: optimus sum ---cand ti-e foame , mananca , cand ti-e somn , dormi ...
--- Terminare citat ---
e clar! sunt zen!

micaela:
te poti concentra pe propria respiratie. urmareste cum intra si iese aerul...
sigur ca nu-i usor. mintea e obisnuita sa preia fraiele si sa vocifereze. dar cu exercitiu reusesti...reintoarcerea la tine si universul (in) care esti e extrem de linistitoare
propun sa punem in topicul "Zen" carti si siteuri care ne pot ajuta. o voi face si eu, dar nu chiar acum, imediat.

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Vineri, 10 Iunie 2011, 10:19 ---
--- Citat din: optimus sum ---cand ti-e foame , mananca , cand ti-e somn , dormi ...
--- Terminare citat ---
e clar! sunt zen!

--- Terminare citat ---
Esti practicant Silviu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă