Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (28/62) > >>

optimus sum:
sunt la concert. ma distrez cu jumate din inima ... jumatea cealalta e in alta parte... poate timpul va face sa uit...poate nu...

fortuna777:
timpul...de ce timpul?...nimeni nu trebuie sa decida pentru noi...trebuie sa avem curajul sa  hotaram singuri ce e bine pentru noi..

chiar ce cauti aici?...te asteptam maine sa-mi povestesti cum a fost :( :(

optimus sum:
la numarul 5 raspunsul a fost si va ramane nu ... asa sunt construit, nu ma pot schimba...probabil ca voi ramane singur toata viata din cauza acelui nu , dar nu-l pot face da oricat as incerca ...
si iti multumesc pentru ca imi esti aproape si ma faci sa mai vars din preaplinul amarului care ma sufoca cateodata ...
:) poate ar trebui sa facem un topic cu asta ... unde sa mai descarcam din noi veninul tristetii... :P

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 04:50 ---la numarul 5 raspunsul a fost si va ramane nu ... asa sunt construit, nu ma pot schimba...probabil ca voi ramane singur toata viata din cauza acelui nu , dar nu-l pot face da oricat as incerca ...
si iti multumesc pentru ca imi esti aproape si ma faci sa mai vars din preaplinul amarului care ma sufoca cateodata ...
:) poate ar trebui sa facem un topic cu asta ... unde sa mai descarcam din noi veninul tristetii... :P

--- Terminare citat ---

pentru a putea schimba ceva gresit la noi, in primul rand trebuie sa constientizam ca gresim....daca nu poti schimba asta, inseamna ca situatiile conflictuale nu te deranjeaza si ca poti trai cu ele foarte bine...Pentru mine starile conflictuale reprezinta un factor de stres. De cele mai multe ori prefer sa las de la mine tocmai pentru a dezamorsa un conflict...Bine asta nu inseamna ca renunt la principiile mele...o fac doar aparent..ii las celuilalt impresia ca are dreptate daca vad ca nu vrea sa renunte in niciun fel la pozitia lui...stii vorba aia "cel mai destept cedeaza  :P"

optimus sum:
daca vrei un sfat sincer... gresesti !
faptul ca tu treci peste principiile tale, ca lasi de la tine, omul care te iubeste il simte...nu faci decat sa-ti creezi complexe si frustrari pe care partenerul , daca are macar un strop de empatie cu tine , ti le simte si-si creeaza la randul lui altele... ATENTIE ! modul in care procedezi duce exact la o ruptura... cearta-te, bate-te , fa orice , dar nu lasa de la tine fara lupta... poate chiar " lupta" asta, este asteptata, de partener...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă