Arhiva > Arhiva
Toleranta
fortuna777:
--- Citat din: micaela din Joi, 19 Mai 2011, 20:19 ---nush' de ce, in general, barbatii iau drept "repros" nemultumirea pe care femeia, de fapt, o rosteste cu intentia constructiva de a o rezolva... le e frica sa comunice...sa li se spuna ca gresesc...o iau ca pe un atentat la barbatia lor, oare?
--- Terminare citat ---
da, nici eu nu am inteles niciodata asta... sa fie vorba de slabiciune, de frica de confruntare cu indoielile femeii care vin ca o confirmare a ceea ce barbatul stie demult, dar refuza sa recunoasca...Oare de ce ei nu inteleg ca orice discutie amanata, orice nemultumire a femeii refulata, orice vorba nerostita, nu creaza decat frustrari in interiorul vietii de cuplu, care se tot aduna si in momentul in care s-a umplut paharul , de cele mai multe ori este deja prea tarziu pentru a mai repara ceva :( :( :(
micaela:
Oare de ce ei nu inteleg ca orice discutie amanata, orice nemultumire a femeii refulata, orice vorba nerostita, nu creaza decat frustrari in interiorul vietii de cuplu, care se tot aduna si in momentul in care s-a umplut paharul , de cele mai multe ori este deja prea tarziu pentru a mai repara ceva
asta nu pricep. si-apoi cand s-a umplut paharul si pleci, fac ochii mari si nu-si explica de ce... cand tu ai dat toate semnalele, incercand sa comunici despre...sa rezolvi... :(
fortuna777:
Sase intrebari pentru un cuplu sanatos:
1. Ne intereseaza ce se intampla in viata celuilalt?
2. Simtim respect si admiratie unul pentru celalalt?
3. Simtim nevoia sa ne impartasim emotiile si sentimentele?
4. Suntem pregatiti sa ne lasam influentati de celalalt, sa-i cedam uneori si sa nu-i cedam in alte privinte?
5. Suntem capabili sa ne revizuim pozitia cu privire la o anumita problema si sa depasim un conflict?
6. Avem aceleasi conceptii si principii de viata si despre viitor?
Daca ai raspuns cu "da" de 6 ori, atunci aveti un cuplu solid.
Ai ezitat de multe ori? Este bine sa reflectezi la modul cum va puteti intari relatia.
optimus sum:
am raspuns cu da la toate in afara de una. o fi suficient ? de 2 ani iubesc o singura femeie si o iubesc ca un nebun, dar se pare ca un singur nu este suficient sa nu am nimic desi aveam totul
fortuna777:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 20 Mai 2011, 22:16 ---am raspuns cu da la toate in afara de una. o fi suficient ? de 2 ani iubesc o singura femeie si o iubesc ca un nebun, dar se pare ca un singur nu este suficient sa nu am nimic desi aveam totul
--- Terminare citat ---
ce-i cu tine aici ???trebuia sa te distrezi si pentru mine in alta parte :(
depinde la care ai raspuns cu "nu"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă