Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #195 : Vineri, 16 Martie 2012, 20:58 »
Bun nickyblue! Ma bucur ca ai rezolvat intr-un fel si ai aflat despre ce era vorba.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #196 : Duminică, 18 Martie 2012, 22:06 »
hello saturnianule,

nu stiu de ce nu pot sa incarc de pe you tube acest link
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

ma pozitionez cu linkul intre cele doua paranteze patrate si imi da invalid.

ultima oara m-a salvat Gigi , dar cred ca e timpul sa inteleg si eu

mersi..............te astept la stana :thumbup:

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #197 : Marți, 20 Martie 2012, 04:33 »
Vad ca ai reusit sa pui clipul acolo unde doreai si, dupa cum vezi, apare si aici :)
Dar am sa-ti explic cum e treaba. Mai nou, nu mai este necesar sa plasezi link-ul intre acele paranteze patrate, ci doar sa ii dai copy/paste in mesaj, asa cum ai si facut. Apoi, link-urile de tipul youtu.be nu sunt recunoscute de varianta cu paranteze patrate si de aceea iti aparea link invalid.

Deci tu erai ciobanasul mustacios...  ;D

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #198 : Vineri, 30 Martie 2012, 21:20 »
mersi mult

eu eram.................mi+am dat seama ca e greu sa fi barbat

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #199 : Sâmbătă, 19 Mai 2012, 16:51 »
la topicul de muzica nu vad videoclipurile
am incercat toate variantele pe care le cunosc de trecere a link-ul de pe youtube in mesaj , in previzualizare se vede cum trebuie , in postare apare doar titlu; la fel vad si postarea lui guesshwo - cand deschid casuta de mesaj clipul ei se vede, dupa ce am inchis postarea si la mesajul ei nu mai vad decat link-ul  :help:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #200 : Marți, 29 Mai 2012, 16:31 »
Cum incarc pe forum o melodie stocata pe PC ca fisier mp3, daca e mai mare decat limita admisa pentru atasamente direct pe forum si daca nu pot sa o uploadez pe youtube ca e doar audio, nu e si video? Pot face upload pe youtube si daca nu am cont acolo? Pe alt site? Alte sugestii?  :-[

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #201 : Marți, 29 Mai 2012, 16:36 »
N-ai cont pe Youtube, nu upload. Si chiar daca ai si faci upload, te poti trezi cu ea stersa, fiindca incalca DR. Poti reconverti piesa (intr-un format cu calitate mai slaba dar si marime mai mica, wmv daca poti, fiindca ocupa foarte putin). O alta solutie: http://yourlisten.com/

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #202 : Marți, 29 Mai 2012, 17:30 »
O alta solutie: http://yourlisten.com/

A mers, super tare! Ar trebui pusa informatia la Tutoriale, pentru fisiere audio. Multu' mult de tot!  :applause:

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #203 : Marți, 29 Mai 2012, 17:33 »
Pe forum se pot incarca doar imagini, nu si fisiere audio sau video. Pe youtube sau pe alte site-uri de profil poti uploada numai daca ai cont pe ele. Daca ai
o adresa de gmail ai si cont pe youtube pentru te poti loga cu acea adresa si parola aferenta ei.

Pe site-ul ala de ti l-a dat bitek a mers fara sa iti faci cont? Fiindca mie mi-a cerut sa ma loghez.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #204 : Marți, 29 Mai 2012, 17:43 »
Ba mi-am facut cont si nu ar fi fost problema sa-mi fac cont si pe youtube, dar nu era vorba de un fisier video, ci de unul doar audio... Poate ca ar fi mers si pe Trilulilu, da' macar n-a mai trebuit sa modific marimea sau tipul de fisier ca sa mi-l ia la upload. Tutoriale sunt pe forum doar pentru site-uri de upload imagini si video - in sensul asta spuneam.

Offline Ana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #205 : Miercuri, 15 August 2012, 20:09 »
Nu stiu daca e deja discutata problema, daca da, scuze ca o redeschid. Nu pot trimite mesaje private.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #206 : Miercuri, 15 August 2012, 20:53 »
Pai nu sunt permise, de aceea.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #207 : Miercuri, 15 August 2012, 21:44 »
Mai exact, au fost permise pana anul trecut. Apoi au fost excluse. Motivul este ca aceast forum se doreste a fi (si este) o comunitate de singles si nu un site de dating sau alte relatii particulare... cred - ca sa rezum (admini, corectati-ma daca nu ma exprim bine). Personal, nu prea foloseam mesajele private nici inainte de schimbare, asa ca masura nu m-a afectat prea mult...  :whistle:

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #208 : Joi, 16 August 2012, 00:13 »
Nu stiu daca e deja discutata problema, daca da, scuze ca o redeschid. Nu pot trimite mesaje private.

Ana, intr-adevar, trimiterea de mesaje personale a fost suspendata fiindca prin intermediul lor se purtau discutii care nu erau neaparat private iar unii utilizatori percepusera acest site ca unul de dating si se inscrisesera doar pentru a trimite mesaje personale utilizatoarelor, in rest neavind nici un fel de activitate in comunitatea de pe forum sau in intilnirile reale.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #209 : Joi, 16 August 2012, 00:31 »
Saturni, e tare noul citat din subsol, da' chestiunea dinainte cu iubirea si casatoria era mai adevarata.  ;)