Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36255 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #225 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 22:13 »
Buna:)
Nu reusesc sa vizualizez mai multe subiecte de pe site...unde se discuta pentru Bucuresti, nu il vad.
Ce s-a intamplat?

Multu

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #226 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 02:56 »
Annalys, unele subiecte devin vizibile membrilor noi dupa 50 de postari.

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #227 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 11:07 »
k:) AM inteles:)
Multu pentru raspuns.
O duminica frumoasa iti doresc.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #228 : Vineri, 19 Iulie 2013, 11:00 »
Era cat pe ce sa ma inscriu si eu cu nepotul meu de 10 ani in tabara de monoparentali, ar fi fost foaaarte potrivita pentru el, dar... mai greu cu concediul luna asta, trebe sa mai si muncim!  :(  ... Citind pe-acolo, mi-am amintit de o alta tabara SC in care am fost cu el: Craciunul 2011 la Azuga. Si m-am dus pe topic, sa ma mai uit pe poze... Si.... OMG, ce se intampla?! Stiu ca dupa un timp tinypic o ia razna si mai sterge din poze, dar in locul lor apare mesajul "THIS IMAGE OR VIDEO HAS BEEN MOVED OR DELETED". Ok, sunt chestii tehnice care ma depasesc. Dar pe topicul respectiv, la mesajul 64 in loc de poza cu "Iarna la Azuga" apare... o debara, iar la mesajul 69, in loc de o icoana cu Sf.Stefan apare.... un mare fund!!!? ? ?   :faint:     Ce se intampla, doctore?  :o
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1241.60.html

In alta ordine de idei, am descifrat cum functioneaza butonul  "NOTIFY" care apare la inceputul fiecarui topic. Odata "apasat", primesti mail cand se scrie ceva pe topicul respectiv. In mail scrie ca pana nu-l vei citi nu vei mai primi alte notificari. Insa, pentru ca "aparatul" sa stie ca l-ai citit, e nevoie sa-l citesti logat.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #229 : Vineri, 19 Iulie 2013, 15:58 »
Pentru ca la mesajul 64, pe linga ala cu brazii, mai era un cod de imagine tinypic... cu o debara. Nu ma intreba cum a ajuns acolo, eu doar am scos debaraua :) Cit despre fundul de la 69 (se potrivi numarul cu fundul la fix  :2funny:), acolo nu mai apare nimic. O fi sters altcineva.

Tainele ascunse ale tinypic nu le stiu nici macar eu  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #230 : Vineri, 19 Iulie 2013, 18:11 »
Daaa.... ascunse sunt caile... internetului!  ::)
Eu mai rasfoiesc topicurile mai vechi, imi place sa ma mai uit pe poze, si am mai gasit unele "inlocuite" de tinypic, dar mai... cuminti!  ::)  (p-aia de la 69  :giggle:  cred ca a sters-o the admin ). 
Imi amintesc ca am mai gasit undeva, dar nu mai stiu pe unde: intr-un lant de poze cu peisaje aparuse una cu doua fete care radeau - era evident ca e poza de pe net si e... pozna tinypicului... Cand mai dau de ele o sa-ti dau report.  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #231 : Luni, 22 Iulie 2013, 07:27 »
Da, da, eu sunt cel care a sters poza cu fundu...care aparuse in locul icoanei....Din toamna va trebui sa cuget la un server pe care sa tin pozele astfel incat sa se urce usor si s fie in siguranta aici...Ar fi pacat de atatea mii de poze....care s-au strans...

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #232 : Joi, 01 August 2013, 22:02 »
Buna seara,aveam si eu cateva intrebari de pus legat de functionarea forumului si cum nu am gasit locatia unde sa postez o voi face aici...

Fiind un forum ptr singles ma asteptam sa putem vizualiza profilul celorlalti membri,sa putem conversa eventual prin mesaje private...se poate creea o legatura premergatoare unei excursii Singlecamp,ceea ce cred ca se incadreaza in specificul si obiectul acestui loc,voi nu credeti la fel?

Daca acest lucru este restrictionat de un anumit nr de posturi scrise,credeti ca e mai bine transformarea acestui forum intr-ocamera de chat...sau e corect sa incep sa postez poate niste aberatii numai in speranta de a obtine un nr de posturi necesare accesarii anumitor functii?

Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #233 : Vineri, 02 August 2013, 08:19 »
Lucian, omul nostru pe doua roti... :) iti raspund aici...desi nu este o problema tehnica, asa cum remarcai chiar tu. Intamplator am intrat aici, pt ca aceasta este sectorul admin-ului tehnic. Ce se scrie aici ajunge prin Email la el. Deci volens-nolens o sa ne citeasca corespondenta. Deci scuze, Bogdan! 
Exista un subforum pt nou intrati chiar in partea de sus a forumului, care contine un topic dedicat acestui tip de probleme. Dar gata cu unde trebuia, sa trec la raspuns.

Fiecare casa, fiecare gazda are regulile sale. Asa este si aici. Gandeste-te ca forma la care suntem acum este procesul a aproape patru ani de zile. In care s-au intamplat multe, s-au adus corectii, s-au facut tot de modificari... Deci mult de explicat cuiva care-ti trece prima oara pragul.  ::)
Ceea ce ma intrebi tu este legat de dorinta de a cunoaste in privat, pe cei care sunt aici, sau poate pe cei care participa la un eveniment pe care-l vizezi. Trebuie sa-ti spun in primul rand ca SC s-a format si continua sa creasca selectiv. Sunt cateva filtre pe care le pun pt participarea la excursii, pt a fi sigur ca nu ma trezesc acolo cu persoane incompatibile cu SC si cu grupul. La fel vreau sa fiu sigur ca zonal cei care se mai intalnesc local nu sunt abordati offline la o astfel de reuniune de persoane nepotrivite. Filtrul pentru a putea vedea ce se scrie pe subforumurile locale este ceea ce scrie persoana respectiva in cele 50 de postari. Daca cineva nou scrie aberatii cum zici tu, sau da copy/paste doar pt a face 50 de postari, sau a aparea altceva decat este, cu siguranta, cu tot timpul putin pe care-l am, o sa-l remarc.
Majoritatea celor care participa sunt persoane supercomunicative, deschise si fara complexe cu cine merg si cu cine se distreaza. Adica in general calitatile unei persoane detasate, sigure si sociabile. Asta este unul dintre motivele pt care excursiile au o atmosfera placuta si vesela. Ca acesta este profilul majoritar. Daca acolo s-ar aduna doar persoane timide, introvertite, fara un apetit pt comunicare si prea atente la ce se intampla in jur, totul s-ar transforma intr-o "sezatoare".... :)
Invizibil un filtru lucreaza pt aceasta selectionare si este foarte simplu sa-l sesizezi. Daca iti pui prea multe intrebari cu cine mergi si ce faci acolo, asta evident peste limita normala de conservare si confort pe care o avem cu totii, atunci este clar: nu ai ce cauta in grup. Este o autofiltrare.
Chat-ul, vizibilitatea profilelor sunt proprii actiunilor de tip matrimonial, unde este absolut necesara comunicarea in doi. Si asta in conditii de privat, in spatele unei platforme vizibile, intimizat. Adica la ce te referi tu. Socializarea in grup, adica ceea ce este Singles Camp nu are nevoie de loc de astfel de facilitati, ba chiar asa cum iti spuneam lipsa lor lucreaza foarte bine ca filtru.
Forumul, este un loc excelent pt comunicare pre si post actiuni. Dar fiecare are timpul lui, un anumit grad de disponibilitate de a scrie si atunci nu toata lumea care participa la o actiune scrie. Este bine ca cei noi in special sa scrie inainte, sa se prezinte, iar dupa feed-back-urile sunt importante pentru a pastra comunicarea si putin din atmosfera din excursii.
Ma bucur mult ca forumul acesta nu a avut niciodata tendinta de a aluneca spre lucruri "usurele" iar agresivitatea proprie mediului online a fost ca si inexistenta. Eu il consider bun si informativ. Evident ca ar putea fi dezvoltat, discutiile un pic incitate la dezbatere, lansare de subiecte noi, dar asta inseamna accent pe online, moderatori etc. Ori eu incerc sa scot lumea in offlne... :)
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.  ::)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #234 : Vineri, 02 August 2013, 08:50 »
In primul rand vreau sa multumesc ptr un raspuns mult mai amplu decat ma asteptam :)
inteleg acum poate mai mult ca niciodata nevoia de a te deconecta offline...de a cunoaste cu adevarat pe cineva intr-un cadru mult mai placut si real decat mediul online...chiar sunt dupa un experiment care mi-a aratat cat de inselator poate fi mediul virtual fata de realitate.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #235 : Miercuri, 07 August 2013, 10:05 »
Stiu sigur ca adda scrisese pe aici ca de pe PC vede anumite postari, iar de pe laptop altele (acum nu mai vad/gasesc mesajul ei, posibil sa fie pe alt topic).
Cred ca si la mine "face" la fel...
Acum nu incarca pozele de la avatar, dar asta nu-i niciun bai (o fi de la pc-ul meu)!
Insa de pe telefon (cu internet de la Vodafone - daca asta conteaza) nu se mai deschide deloc forumul...  :(

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #236 : Miercuri, 07 August 2013, 10:59 »
ieri a fost offline ceva timp forumul,probabil s-au facut niste modificari dar asta doar adminul poate confirma.
totusi nu vad acesta motivul sa nu mearga pe tel...fiind un utilizator vechi in acest domeniu poti da mai multe detalii legat de browserul folosit si sistemul de operare?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #237 : Miercuri, 07 August 2013, 11:14 »
... mmm nu e vorba de mine, ci de o prietena de forum care-i in provincie si nu mai poate accesa forumul.... Stiu ca are un Nokia... Cand aflu amanunte, o sa scriu aici. Banuiesc ca-i o problema temporara, sper sa se rezolve curand.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #238 : Miercuri, 07 August 2013, 13:00 »
Da, nici eu nu vad de pe mobil postarea Addei. Poate ca transferul de hosting a produs cateva probleme de accesare pt anumite browsere. Din pacate cat sunt plecat nu pot face mare lucru. Am sa sun la firma de soft care ne face nu doar hosting-ul, ci va prelua de asemenea si administrarea tehnica. Sunt intr-o perioada de tranzitie si modificari, pt moment nu mai exista deci o persoana dedicata.

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #239 : Miercuri, 07 August 2013, 19:44 »
Acum nu incarca pozele de la avatar, dar asta nu-i niciun bai (o fi de la pc-ul meu)!

Nici eu nu imi mai vad poza ...deci nu-i de de la pc-ul tau, Maria!