Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36110 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #165 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 14:23 »
Nu e nici o schimbare facuta. La mine apare mentiunea respectiva.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #166 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 15:05 »
Balanta probabil te referi la mesajele personale. Oricum, din moment ce acea aplicatie nu mai este functionala, nu-si mai are sensul. Dar la mine ca si la Bogdan, apare.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #167 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 15:38 »
Nu Gigi, nu se referea la mesajele personale, ci la anuntul legat de mesajele noi postate in forum intre doua accesari ale unui utilizator. Anunt care apare in partea stinga sus, sub nick.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #168 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 15:52 »
da, la asta ma refeream Bogdane....nu stiu de ce nu apare la mine... :(
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #169 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 19:15 »
imi place noua structura a forumului :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #170 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 20:27 »

Imi pare rau, aceasta e o problema tehnica pe care nu vreau sa o rezolv  :P :2funny:

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #171 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 21:02 »
rautaciosule! ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #172 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 21:46 »

Si mie!  :angel:

nicubarbu82

• Vizitator
« Răspuns #173 : Joi, 02 Februarie 2012, 20:16 »
Salutare.... Nu reusesc sa vizualizez nici un profil sau sa trimit mesaj privat ...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #174 : Joi, 02 Februarie 2012, 20:24 »
Profilele nu sunt vizibile, MP-urile - functia este suspendata.

nicubarbu82

• Vizitator
« Răspuns #175 : Vineri, 03 Februarie 2012, 14:05 »
Am inteles.... deci nu se pot trimite mesaje private...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #176 : Vineri, 03 Februarie 2012, 15:07 »
Da, uite Nicu, am dat cateva dintre explicatii pe pagina a carui link il trimit acum:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.780.html
Explicam de ce am renuntat la ambele.

nicubarbu82

• Vizitator
« Răspuns #177 : Vineri, 03 Februarie 2012, 18:58 »
Am inteles, multumesc pentru raspuns. Mi se pare insa o masura prea restrictiva.... as putea spune chiar colectiva, greseala de management des intalnita in sistemele militare ...

Este doar o opinie, dar daca este stabilita ca regula aici o respect ca atare :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #178 : Vineri, 03 Februarie 2012, 21:40 »
Esti foarte nou aici Nicu si nu ai cum in timp atat de scurt sa intelegi ceea ce s-a intamplat in 2 ani de incercari si corectii aduse proiectului. Aici nu este vorba de management (asta am facut-o prea multi ani si sunt atat de satul de a organiza, coordona si conduce oameni - incat am ajuns sa urasc cuvantul asta), nici de restrictii, ci de alegerea a ceea ce este mai bun pentru ca proiectul asta sa devina autofunctional. Cum am spus, nu exista inca o experienta similara in organizarea unei astfel de retele, pt ca in fond asta este SC - o conexiune multipla, care poate genera, la un moment  de atingere a unei mase critice, nuclee care sa devina apoi ceea ce sper eu: cluburi zonale legate intre ele. Lumea in general este retincenta, neincrezatoare si foarte sensibila la semnale. Daca cele care ii vin de la enuntator sunt percepute altfel decat  constata si observa, atunci increderea in sursa, se anuleaza aprope instantaneu. In momentul asta de dezvoltare a proiectului conteaza enorm de mult confirmarea, ori asta este cea mai importanta grija a mea. Cel care intra nou aici trebuie sa se convinga ca da, asa este, cum am prezentat eu comunitatea, un grup filtrat, armonios, in care iti face placere sa fi in contact. Lumea care a intrat si a ramas aici a facut-o pt ca a avut in primul rand curiozitatea de a vedea ce e cu acest SC, apoi rabdarea sa se convinga ca asa este cum am prezentat eu, ca acum sa aiba toata increderea in mine si in concept. Daca-i dezamageam cu ceva, daca in tabere ar fi dat de persoane conflictuale sau cu aere de printi sau printese, daca lasam in jurul lor persoane pe care le simteam ca au ajuns aici nu pentru a face parte dintr-un grup si o actiune fun, n-ar mai fi venit aici. Sunt oameni cu care am fost de 10 ori in actiuni, am fost pe munti, la plaja, in circuite. Peste tot s-au convins ca fac totul ca ei sa se simta confortabil si atmosfera sa fie una relaxata si prietenoasa. Langa ei vin tot mai multi, comunitatea creste si trebuie sa fiu atent sa filtrez totul, astfel incat mediul sa ramana acelasi. Nu-mi place nici sa cenzurez, nici sa spun "nu sunteti potrivit pt aceasta actiune". Dar prefer sa o fac - sa fiu corect astfel fata de mine, de el, fata de ceilalti. Crezi cumva ca pe forumul acesta a curs doar lapte si miere? Nu, si aici ca si pe majoritatea platformelor de socializare intra persoane a caror tinta este doar sa jigneasca, doar sa atace, doar sa se etaleze. Dar n-am acceptat asa ceva si nici nu o s-o fac, indiferent ca iesiti incearca sa dea o alta explicatie eliminarii lor de aici. Si nici filtrarea asta nu poate fi numita militarie.
M-am intins mai mult, dar ati intrat multi noi si am vrut sa dau raspunsuri mai ample pt a se intelege ceva din ceea ce am facut in timp. Vreau foarte mult ca acesti doi ani pe care ii mai dedic acestui proiect sa fie unii eficienti, care sa-l contureze si sa-l faca solid. Tin mult de tot, ar fi incununarea a 6 ani de munca, sa-l vad asa cum vreau, adica autofunctional. Va avea o interfata si continuare dupa cei doi ani, va beneficia de suportul meu, dar implicarea fizica nu va mai putea fi aceiasi ca si acum. Mi-ar fi imposibil.
Ma bucur Nicu ca intelegi lucrurile, mi-a placut stilul tau curat si direct, se vede ca esti un tip de treaba si vreau ca oameni ca tine sa se alature acestui proiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #179 : Joi, 23 Februarie 2012, 19:58 »
De cand cu noua structura a forumului am probleme cu vizualizarea unor mesaje...de ex, la topicul "sanatate" ultimele 4 mesaje postate nu au continut.
La "tabere curente" cand deschid pagina cu tabere, imi apar cateva actiuni"Carnaval Sibiel", "Revelion 2013" si inca vreo doua, la celelalte vad doar mentiunea "nou" si nr de pagini...  :(
Tre` sa setez ceva in profil ca sa pot vedea toate mesajele si topicurile?
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!