Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36131 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #150 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, 12:04 »
.....
Ps: na, ca acum la intrebarea de jos, antispam, unde scriam mereu "Soare"...acum trebuie sa adun 61+16.... ::) Problem...e sambata!!!  ;D

mihaela mai multi useri noi au sesizat problema aceasta pe care o intampini si tu
l-am rugat pe bogdan (saturnianul) sa vada el un pic ce se intampla
la butoane tehnice el se pricepe cel mai bine  :)
sper sa se rezolve cat mai repede

Offline carmentoma

• Full Member
  • Mesaje postate: 136
« Răspuns #151 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 16:21 »
Saturny, te rog, daca poti, sa modifici tu [youtube][/youtube]! Noroc cu @mari_a, care a atras atentia sa stergem slash-ul, daca vrem sa postam de pe youtube! Dar...pentru cine nu stie asta... pateste ca mine! Rateaza postarile de cateva ori! Pupici fara numar, cu anticipatie!!!

julia

• Vizitator
« Răspuns #152 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 16:25 »
draga mea daca stergi linia nu  mai poti sa postezi clipuri. copiaza exact asa cum e sus la News. uite ce se intimpla daca stergi slash-ul:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g2WJ3mhjgHA[youtube]

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #153 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 16:47 »
Saturny, te rog, daca poti, sa modifici tu [youtube][/youtube]! Noroc cu @mari_a, care a atras atentia sa stergem slash-ul, daca vrem sa postam de pe youtube! Dar...pentru cine nu stie asta... pateste ca mine! Rateaza postarile de cateva ori! Pupici fara numar, cu anticipatie!!!

Carmen, slash-ul este obligatoriu pentru a functiona. Codul trebuie folosit exact cum e in header.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #154 : Duminică, 20 Noiembrie 2011, 17:18 »
Hei, ia slash o pauza un piculetz! Fac ce fac, dar stiu ce fac!  ;D  N-am zis sa stergeti slash-ul! (fie vorba-ntre noi, pe Slash il iubesc - chitaristul, adica  ;D )
Io am zis cu slash, dar cand am scris "formula" in mesaj, am pus o pauza pe undeva - aia trebuia stearsa. Pauza era parca intre slash si youtube, pen'ca altfel nu afisa formula in mesajul meu, ci altceva.

Cu pauza, afisa asa:                               Fara pauza afisa asa:
[youtube][/ youtube]                            #Invalid YouTube Link#

In mesajul tau, carmen, il afiseaza pentru ca ai bolduit slash-ul. (Ah, ce i-as face eu lui Slash!)

Asta a fost in zilele/orele cand nu aparea codul sus in dreapta paginii. Acum apare si se copiaza de acolo.
Asadar, e CU slash si fara pauza intre slash si youtube.

Hai ca nu se mai intelege nimic!
E asa cum zice Andromeda. Pai, nu se stie? Barbatii au intotdeauna dreptate    :D  :P   ;D
(Daca l-a pus in header! Daca-l punea in footer, era clar ca lumina zilei, pentru oricine!   ;D )

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #155 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 00:07 »
Asta a fost ca telefonul fara fir de-l jucam cind eram copchil. Primul din rind zicea un cuvint si pina ultimul cuvintul era cu totul altul. Numai ca noi ne adunam vreo minim 6-7. Acilea furati numai doua persoane si tot s-a distorsionat informatia  :D  ;D Uite-asa apar zvonurile  :P

julia

• Vizitator
« Răspuns #156 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 17:35 »
pentru cei care inca nu au deprins cum merge treaba:

iconita de youtube nu exista, nu o mai cautati printre celelalte icon-uri ca nu e acolo.
dar
sus in dreapta paginii si de asemenea pe primul rind scrie: "pentru youtube copiati aici:"
deci
selectati si copiati de acolo   [youtube][ /youtube]
si plasati link-ul dorit intre cele doua paranteze.
gata
succes

julia

• Vizitator
« Răspuns #157 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:15 »
mesajul asta a fost postat la Muzica cu un scop si o intentie: erau cel putin trei postari care solicitau ajutorul ca nu se descurca cu youtube.
aici e evident redundant: vine dupa alte citeva mesaje de acelasi fel.

uneori excesul de zel e mai rau decat lipsa lui... pacat
anyway mult succes tuturor

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #158 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 07:31 »
S-a intamplat ceva cu clipurile de pe youtube. La mine nu se mai vad. O fi numai la mine, ori si la voi e la fel?  ???

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #159 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 08:16 »
Si la noi e la fel.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #160 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 09:31 »
Azi noapte Bogdan a facut upgrad-ul pt soft-ul forumului, a aparut inca o varianta. Probabil ceva s-a intamplat la schimbare si inca nu a observat. L-as fi sunat, dar pe Saturn este alta ora...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #161 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 18:39 »
Intr-adevar, uitasem sa instalez softul care permite afisarea clipurilor. Am facut-o azi. L-am inlocuit cu un alt soft care simplifica mult postarea de clipuri. Astfel:

1. Postarea de clipuri in interiorul mesajului NU mai este limitata doar la youtube.  Exista o lista foarte mare de site-uri video de pe care se pot posta clipuri prin simpla copiere a link-ului clipului in corpul mesajului. Nu o sa le insir aici pe toate dar le voi scrie pe cele mai importante/cunoscute:
a) YouTube
b) Trilulilu
c) Vimeo
d) Last.fm - numai partea de video
e) Google Video
f) MetaCafe
g) Yahoo Video
h) 123video

2. NU mai este necesara scrierea codului [youtube][/youtube] in interiorul caruia sa se posteze link-ul. Acum doar se da copy/paste la linkul clipului in corpul mesajului si... asta e tot. Aveti clipul.

3. La youtube se poate folosi atit link-ul din bara de adrese a browserului, cit si link-ul scurt care apare atunci cind dati click pe butonul "Share" de sub videoclip. Anterior acest link scurt nu functiona.

Am pus si vechiul soft de postare de clipuri youtube doar pentru a ramine cele deja postate in forma veche. Acum apare si butonul de youtube la scrierea mesajului. Puteti folosi oricare dintre metode pentru a posta clipuri dar eu zic ca metoda in care doar dai copy/paste link-ului este cea mai usoara si rapida :)

Mai jos aveti spre exemplificare niste clipuri postate de pe diferite site-uri.

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Yosemite HD

SOAD Violin - Video

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #162 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 07:55 »
Eu nu scriu cu emoticoane, dar vad acum mai multe topaind deasupra body text-ului. E de bine!
Ma bucur Bogdan ca s-a rezolvat (simplificat) postarea youtube, se vede treaba ca cei de la Simple Machine n-au stat degeaba.
N-am verificat acum cum este modulul de traducere, daca profilul in romana mai are probleme. Am sa incerc azi.

Multumim extraterestrilor!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #163 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 13:48 »
N-am verificat acum cum este modulul de traducere, daca profilul in romana mai are probleme. Am sa incerc azi.

Tot nu functioneaza, am incercat. E drept ca numarul mesajelor invizibile e mult diminuat. Chiar ma bucuram ca s-a reparat si asta fiindca m-am dus prin multe topicuri si nu vedeam nimic lipsa. Inainte iti sareau in ochi. Acum am zarit cite unul pe ici-pe colo. Sunt infinit mai putine lipsa la apel dar sunt...  :tickedoff:

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #164 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 13:14 »
Intrebare : la mine nu mai apare susu in stanga rubrica "mesaje necititite"....e valabil pt tot forumul ?...adica e o schimbare facuta ?
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler