Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (20/60) > >>

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Marți, 12 Iulie 2011, 10:56 --- chestionarul are o hiba. nu-l pot expedia pentru ca "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
intrebarea la care nu am raspuns este: "Daca nu ai scris niciodată (pe forum), care este motivul?"
din moment ce la intrebarea "Ai avut cel puţin o intervenţie pe forum?", am raspuns prin Da, nu vad cum as putea raspunde de ce nu am scris niciodata pe forum :-\
firesc ar fi ca la aceasta intrebare (daca nu ai scris niciodata, care este motivul?) sa raspunda cei care nu au avut interventii pe forum si prin urmare au bifat "Nu".

--- Terminare citat ---

pe undeva, acolo, este un buton pe care scrie: "nu aplica" sau ceva asemanator, trebuie sa-l bifezi.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Marți, 12 Iulie 2011, 10:56 --- chestionarul are o hiba. nu-l pot expedia pentru ca "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
intrebarea la care nu am raspuns este: "Daca nu ai scris niciodată (pe forum), care este motivul?"
din moment ce la intrebarea "Ai avut cel puţin o intervenţie pe forum?", am raspuns prin Da, nu vad cum as putea raspunde de ce nu am scris niciodata pe forum :-\
firesc ar fi ca la aceasta intrebare (daca nu ai scris niciodata, care este motivul?) sa raspunda cei care nu au avut interventii pe forum si prin urmare au bifat "Nu".

--- Terminare citat ---

silviu - exista si optiunea in cadrul acelei intrebari - nu este valabil pentru mine

silviu:
ok. am bifat "nu e valabil pt mine".

marcutza:
merge si mai greu, tot mai greu... :'( :'(

janeta:
achiesez la spusele lui marci  :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă