Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Ayouni:
si ieri si alaltaieri si mai ales astazi, sorry ca trebuie s-o spun: incarcarea paginilor SC merge incet incet. :)
almi_gabi:
da, flori - e dificila "navigarea" pe forum - sunt sigura ca lucrurile se vor aranja - eu am rabdare - Bogdan lucreaza sa rezolve
fortuna777:
nu stiu la altii cum o fi, dar la mine se incarca tare greu paginile...c-o fi netul de vina...habar n-am ???
silviu:
si la mine se incarca foarte greu. dar am inteles ca se lucreaza.
silviu:
--- Citat din: admin ---Bogdan a trimis tuturor chestionarul cu intrebari de care va anuntam. Se pare ca o parte din voi nu l-a primit. De aceea ii reproduc textul mai jos...
--- Terminare citat ---
chestionarul are o hiba. nu-l pot expedia pentru ca "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
intrebarea la care nu am raspuns este: "Daca nu ai scris niciodată (pe forum), care este motivul?"
din moment ce la intrebarea "Ai avut cel puţin o intervenţie pe forum?", am raspuns prin Da, nu vad cum as putea raspunde de ce nu am scris niciodata pe forum :-\
firesc ar fi ca la aceasta intrebare (daca nu ai scris niciodata, care este motivul?) sa raspunda cei care nu au avut interventii pe forum si prin urmare au bifat "Nu".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă