Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (58/60) > >>

wonderland:
Din ce zice Regulamentul: ID-urile deja alese nu se mai pot schimba. (Reguli generale, pct 3)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.0.html

Acum ce sa zic, nici postarea de date de identificare nu e permisa...
Poti doar sa scrii un email pe office@singlescamp.ro si sa-l rogi pe Gigi sa schimbe. Daca se poate, tehnic vorbind, el e singurul care poate face schimbarea de id.  :strong:
Desi, la cate are pe cap, asta ii mai lipseste.  :coolsmiley:
Succes!

PS - aviz urmatorilor - de citit Regulamentul (chiar daca nu e actulizat) inainte de inscriere.

Dana Hd:
am o problema tehnica: atunci cand am facut contul pe forum, am ales o parola, am ales ca site-ul s-o tina minte si...eu am uitat-o. cand ma loghez de pe laptop, e in regula, sunt logata direct, dar nu ma pot loga de pe telefon, si nici nu pot sa modific anumite date din profil- pentru ambele imi cere parola. ce solutie exista in cazul asta? multumesc :)

admin:
Cere site-ului parola uitata. Pe mobil nu ai avut setata retinerea parolei de catre browswer, din acest motiv nu si-o aminteste. De regula este bine, pt ca lucrati cu mai multe parole, sa aveti instalata o aplicatie care inmagazineaza parole. Eu asa am si imi este foarte comod. Un sfat: nu folositi aceiasi parola, pt fiecare site sau loc in care trebuie sa va autentificati folositi alta.

wonderland:

--- Citat din: EmBo din Luni, 29 Februarie 2016, 14:19 ---In urma mutarii forumului de pe site-ul vechi "singlescamp.ro" pe site-ul nou "www.singlescamp.ro", pentru cei care nu au limba romana setata ca limba implicita, diacriticile nu se vad corect.
De aceea va recomand sa schimbati limba din engleza in romana, accesand setarea de limba din "Profil".

--- Terminare citat ---
Si tot abia acu am vazut si mesajul asta stravechi. Am incercat sa schimb limba din...albaniana  :faint: :2funny: in romana. Asa era, ce sa fac.
Si imi cere sa-mi schimb parola  :knuppel2:
Asa ca, deocamdata raman cu profilul setat in albaniana.

Intrebare
Daca totusi imi schimb parola, dispare problema cu diacriticele??????

oviarad:
Tot mai greu reusesc sa ma loghez , ieri pentru multa vreme mi-a aparut mesajul cu eroare, oare si voi aveti aceasi problema?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă