Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Rentzi:
Am o propunere - introducerea unui buton in fereastra Forumului care sa deschida siteul Singlescamp.ro, asa cum siteul are buton care te dirijeaza in Forum.
wonderland:
--- Citat din: Florin1968 din Joi, 31 Martie 2016, 09:46 ---Am incercat sa intru la profilul meu, sa imi modific nickname-ul. Doar admin-ul poate sa faca lucrul asta?
--- Terminare citat ---
Zicere din Regulament membru SC:
--- Citat ---3. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Rentzi din Luni, 13 Iunie 2016, 23:05 ---Am o propunere - introducerea unui buton in fereastra Forumului care sa deschida siteul Singlescamp.ro, asa cum siteul are buton care te dirijeaza in Forum.
--- Terminare citat ---
Salut Rentzi. Mi se pare propunere buna. Pana una alta, cred ca putem sa ne descurcam cu link-ul catre site pus la descrierea fiecarei excursii pentru trimiterea catre formularul de rezervare de pe site.
Oricum, chiar daca ar vrea, Gigi nu cred ca are timp pana la iarna de astfel de modificari. Si nici atunci... :magic:
Dan_I:
Exista vreo sansa sau intentie de a integra forumul cu aplicatia Tapatalk ? Multumesc.
CrissCriss:
Buna seara,
Scriu aici desi nu stiu daca este locul corect sau daca ma poate ajuta cineva, dar cel putin incerc :)
Pana aseara, cand ma logam pe forum, in partea de sus stanga imi aparea numele meu de login si optiunea sa imi apara ultimele mesaje postate de la ultima verificare. La un moment dat aceste info si optiuni au disparut, ori, eu nu am modificat nimic si nu stiu ce sa fac sa am din nou acea optiune de vizualizare a ultimelor mesaj necitite.
Multumesc anticipat daca ma poate ajuta cineva.
magdafro@yahoo.com:
Buna ziua,
Este posibila operatiunea de schimbare a ID-ului contului?
Daca da rog ajutor.
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă