Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (6/60) > >>

Ayouni:
am mai vorbit eu despre feedback-ul pozitiv pe alt topic, in alta ocazie, si necesitatea recunoasterii: vreau sa-i multumesc lui bogdan pentru ca mi-a dat raspunsul la o intrebare tehnica in legatura cu modificarea titlurilor subiectelor... o informatie foarte folositoare, intr-adevar. multam fain, draga bogdan! besitos  :-*

admin:
Nu calculatoarele erau de vina la inscrierea pe link-ul de pe site, ci o setare din program. S-a modificat acea problema si acum puteti sa va rezervati locuri in tabere fara problemele pe care mi le-ati comunicat.

admin:
Am sters acum din greseala inscrierea cu numele de RALU. Am sa vad daca pot sa recuperez datele si am sa caut si la comunitate. Mii de scuze, am apasat pe alt buton, in loc de accept pe cel de refuz.

adria:
dragii mei, cum pot insera in acelasi raspuns citate din mai multe alte raspunsuri?
mi se pare aiurea sa dau trei mesaje, unul dupa altul, decat sa scriu in cadrul aceluiasi mesaj, raspunsul la trei alte mesaje

marcutza:
dupa ce aplici Raspunde, ai optiunea Insereaza sau Citat si adaugi prin inserare cate mesaje vrei, trebuie un pic estetizate dar merge simplu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă