Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Magdalena_`:
Felicitari Bogdan! Ce ne-am face fara tine? Sincer imi lipsea prezenta Singles Camp.
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 24 Noiembrie 2010, 22:46 ---Am reusit sa mut site-ul si forumurile (platforma nationala + cele locale), zic eu, fara sa se piarda vreun mesaj in transferul dintre servere. De-acum incolo nu cred ca vor mai fi probleme de genul celor intimpinate si pe o perioada atit de lunga.
--- Terminare citat ---
felicitari pentru reusita!
totusi, de pe forumul national s-au pierdut toate postarile mele de ieri de ex... (si din cate am observat si ale altora) iar pe ayouni business club, toate postarile de pe 20 noiembrie pana aseara. oricum nu-i bai.
Ayouni:
buna Trichy, am observat ca ieri te-ai inscris pe ayouni business club, am postat si mesaj de bun venit dar din pacate, cu schimbarea serverelor, totul s-a sters si nu am nici coordonatele tale. oricum iti trimisesem si un mesaj privat cu o invitatie, sper ca acela sa fi ajuns la inbox-ul tau.
asa ca, daca citesti acest mesaj, vei afla ca trebuie sa te loghezi inca o data. :)
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Joi, 25 Noiembrie 2010, 09:35 ---
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 24 Noiembrie 2010, 22:46 ---Am reusit sa mut site-ul si forumurile (platforma nationala + cele locale), zic eu, fara sa se piarda vreun mesaj in transferul dintre servere. De-acum incolo nu cred ca vor mai fi probleme de genul celor intimpinate si pe o perioada atit de lunga.
--- Terminare citat ---
felicitari pentru reusita!
totusi, de pe forumul national s-au pierdut toate postarile mele de ieri de ex... (si din cate am observat si ale altora) iar pe ayouni business club, toate postarile de pe 20 noiembrie pana aseara. oricum nu-i bai.
--- Terminare citat ---
Forumurile nu au mai functionat de ieri dimineata pina spre seara, incepind cu ora 8 si jumatate, 9. Daca in rastimpul de dinaintea caderii lui (adica peste noapte) s-a mai scris ceva, da, s-a pierdut. A avertizat si Gigi ca e posibil sa se piarda niste mesaje pe timpul transferului. Imi cer scuze dar era inevtabil. E un risc pe care mi l-am asumat, de a se pierde niste mesaje.
dian:
Felicitari Bogdan si admin pentru reusita si multumim pentru efortul depus. Apreciez energia si sufletul vostru, interesul pe care il manifestati pentru rezolvarea problemelor. Admin ,iti urez drum bun in calatorie, sa rezolvi totul dupa gand si dorinta si sa te intorci sanatos.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă