Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (38/60) > >>

Saturnianul:
Heeei, multam! Nu stiam ce probleme tehnice au aparut pe aici:)

bit:
Nu-i problem, sper sa-ti fie de folos. Apropos, ce s-a intamplat cu setul de icoane, de s-au inmultit? (glumeam, e misto :magic:)

Saturnianul:
Forumul SC are acum si varianta care detecteaza automat telefoanele mobile si incarca o versiune simplificata pentru acestea. Nu stiu citi dintre voi utilizati dar am simtit necesitatea acestui aspect pentru ca eu intru si de pe mobil si interfata era destul de incarcata.

Asadar, daca intrati si de pe mobil va rog feedback despre modul cum se misca si functionalitate. Multam!

nickyblu:
Nu stiu de ce nu mai pot selecta smiley din lista cand scriu un reply, pot sa-i compun doar din combinatii de taste.
Ati mai intalnit problema asta?

dianna:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 13 Martie 2012, 01:48 ---Asadar, daca intrati si de pe mobil va rog feedback despre modul cum se misca si functionalitate. Multam!

--- Terminare citat ---
Si eu mai intru de pe mobil si aseara chiar m-am speriat, n-am mai gasit mai nimic, imi placea mai mult varianta completa, nu mi se incarca greu nici inainte. In concluzie, mie personal nu prea-mi place versiunea simplificata pt mobil  :-[

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă