Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (39/60) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 14 Martie 2012, 17:05 ---Nu stiu de ce nu mai pot selecta smiley din lista cand scriu un reply, pot sa-i compun doar din combinatii de taste.
Ati mai intalnit problema asta?

--- Terminare citat ---

Nu stiu ce sa-ti spun Nicky. La mine e totul in regula si vad ca altii nu s-au mai plins de problema. Posibil sa fie vreo setare din browser. Ai incercat un browser diferit sa vezi daca patesti la fel?

Saturnianul:

--- Citat din: dianna din Miercuri, 14 Martie 2012, 17:22 ---Si eu mai intru de pe mobil si aseara chiar m-am speriat, n-am mai gasit mai nimic

--- Terminare citat ---

Stiu ce zici dianna. Acelasi lucru l-am patit si eu, care am pus tema si am testat-o  :) Si doar cunosc foarte bine structura forumului. La orice fel de schimbare se intimpla asa pina la acomodare.

Mai asteptam sa vad daca mai sunt si altii care intra de pe mobil sa-si spuna si ei parerea inainte de a lua o decizie finala. Oricum, pe mobil se merge pe ideea de functionalitate si fluiditate, nu de aspect.

dianna:
Pai eu nu neaparat la aspect ma refeream cand am zis ca nu mai gasesc nimic, eu chiar as vrea sa pot vedea data si ora si ultimul user care a postat la fiecare topic inca din lista, fara sa trebuiasca sa intru in topic, treburi din astea de functionalitate, m-ar ajuta.

Mai asteptam, inteleg ca pana acum scorul e 1-1 :)

nickyblu:
Multumesc pentru raspuns, o sa incerc cate ceva, sigur se rezolva :)

nickyblu:
Am rezolvat intr-un fel, adica am aflat care-i problema. In unele zile folosesc pe laptop un stick wireless cu un sim de internet pentru tableta sau smartphone. Merge mult mai incet si se pare ca are si niste limitari la paginile de net. Nu am ce sa fac, cand ma aflu in zona aceea e singura optiune. Oricum nu e o problema capitala :), mai mult ma enerva ca nu stiam de ce :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă