Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Precizari
admin:
Mosul este bun cu toti Dian. Iubeste pe toata lumea, rai, buni, tineri, batrani. Altfel n-ar mai fi Mosu'...
Imi amintesc ca pe strada copilariei mele erau doi frati Lulu si Liviuta. Familia lor era tare saraca si bolnavicioasa. Traiau de pe o zi pe alta. Tatal lor era paznic la terenul de fotbal, mama lor era pensionata de boala, nu cred sa fi lucrat vreodata. Asa ca niciodata nu aveau cu ce sa cumpere ceva de Craciun copiilor. Si pentru a motiva absenta lui Mos Craciun inventau tot felul de motive: ca au note proaste la scoala, ca nu sunt cuminti...Si nu doar ca nu primeau nimic, dar mai si incasau cate o bataie. Sarmanii copii! Lulu s-a prapadit de cativa ani, a murit sufocat de tot felul de boli si de o saracie crunta. O viata chinuita, fara jucarii, fara Mos Craciun...
silviu:
din finalul povestii eu inteleg ca nu exista mos craciun ??? sau nu exista pentru unii :-\
steliana:
dian si silviu ...
areeee mosuuu ... un sac plin de iubire si pentru voi!
doar ca voi ... sunteti obisnuiti cu cele pamantene ...
admin:
Corect Silviu, este o contradictie intre ce afirmam si povestea de pe strada mea. Din pacate este o mare deosebire intre a dori si a crede ca poate fi asa si realitate....
silviu:
--- Citat din: steliana din Joi, 16 Decembrie 2010, 22:14 ---dian si silviu ...
areeee mosuuu ... un sac plin de iubire si pentru voi!
doar ca voi ... sunteti obisnuiti cu cele pamantene ...
--- Terminare citat ---
exact! eu vreau o fericire pamanteana... nu vreau luna de pe cer cu raza-i alba si vicleana, mai bine lasa-ma sa-ti cer o fericire pamanteana.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă