Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Precizari

<< < (8/19) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 15 Decembrie 2010, 09:44 ---mai este inca cel putin o contributie absolut remarcabila
 .. pretinde ca inca invata sa paseasca pe terra desi de multe ori o face cu mai mare horarare decat multi terestri.. e un extraterestru de rasa superioara.. bogdan, dragul si nepretuitul nostru @saturnianul..

--- Terminare citat ---

dragul de el. il pretuiesc mult pe prietenul nostru  extraterrian  :)

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 15 Decembrie 2010, 09:44 ---iar al doilea "camp" din sfarsitul lui aprilie trecut a adus o promotie la fel de frumoasa de noi participanti la actiuni..

--- Terminare citat ---

daca ne-am inghesuit au fost necesare 2 "transe".

parca vad ca la aniversarea de 1 an Sibielul va fi neincapator.

Saturnianul:
Dragele mele @pe_jumate si @almi_gabi, va multumesc pentru cuvintele de apreciere adresate. In general, extraterestrii, mai ales cei de rasa superioara, nu sunt obisnuiti cu ele. E inca o chestie paminteana cu care nu m-am obisnuit :)
Cit despre canapeaua prezidentiala, daca nu e executiva, accept. Caci mie imi place sa fiu mintea din umbra  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 16 Decembrie 2010, 06:15 ---......... extraterestrii, mai ales cei de rasa superioara, nu sunt obisnuiti cu ele.

--- Terminare citat ---

pfoau..... :-*

steliana:
draga cerculet,
daca nu te-ai obisnuit cu aprecierile, atunci incearca cu ... iubirile
declar cu inima deschisa ca faci parte dintre barbatii care pot cuceri orice femeie
desi nu ma consider orice femeie   ;), ai din partea mea cele mai frumoase si sincere sentimente ...
iar cand te imbraci in beduin ... te ador! :-*

dian:
   Mosul aduce si declaratii de dragoste?  Ce bine...vrem si noi, vrem si noi...om merita?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă