Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Precizari
steliana:
finuta draga ...
tu ma stii ...
mai devreme, scriam de la job. normal, am pus videoclipul propus de iulian. dupa care ... ies val-vartej din birou si-i las pe cei doi colegi ai mei, ascultand cu difuzorul calculatorului la maxim.
si nashica ... puf-puf langa usa biroului, pierduta in amintiri.
amintiri revin si acum ... cand in zorii zilei de 11 aprilie, vibratia noptii care se ducea, dand mana cu zorii zilei care incepea, in acordul aburului din pamant care iesea ... sa ma bucur de alta zi din viata mea! si tot la sibiel!
ma inclin cu recunostinta, clipelor daruite de intalnirile noastre!
marcutza:
ma inclin celui de sus pt ca a existat acel sibiel in viata mea, ma inclin ca suntem inca impreuna cu bune si rele, ma inclin si rog de ...uitare pt anumite portiuni induse de acel sibiel...insa tot respectul adminului si echipei sale....toata aprecierea celor care nu au renuntat la acest proiect.
mi-e dor...
steliana:
ostoieste dorul ... doar cu frumosul din amintiri!
exista o maxima care spune: "sansa este de partea celui care asteapta."
te sarut si te imbratisez ... cu dor :-*
zinutz:
... va imbratisez pe toti ... sunteti minunati! .... iar melodia... :-* :-* :-* pt Iulian
PS: ... nu mai credeam ca o sa astept cu emotie si nerabdare sa vina sarbatorile!
luciamanta:
Cred ca se impune o noua actiune la Sibiel, actiune care sa fie organizata exact ca la inceput de drum...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă