Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Precizari

<< < (5/19) > >>

steliana:
"Ce spun oamenii, ce fac oamenii si ce spun ca fac, sunt lucruri total diferite." (Margaret Mead - antropolog)

stiu doar ca a fost minunat!
stiu ca eram curioasa (pejumate poate confirma, ;) am calatorit impreuna) de felul cum va decurge intalnirea;
stiu ca am insistat inca din masina lui carmen pejumate, ca ea sa ramana; nici nu stiu cand am ajuns la sibiel, atatea am avut sa ne povestim - de la prima vedere;
stiu ca i-am soptit lui gigi la ureche sa ramana si carmen - chiar cu mine in camera daca nu era alta posibilitate - chiar cand ea plecase luandu-si ramas bun. si am intors-o din drum!
seara la focul de tabara i-am imprumutat o canadiana de-a mea; a doua zi a imprumutat o pereche de ciorapi - pentru ca a cazut si s-a udat la picioare - de la o alta participanta din cei 25;
stiu ca am cunoscut o multime de oameni minunati printre care si pe carmenpiatra , greieras, niko (intr-un tarziu, cand eram transpirati de atata dans, apare la masa noastra si ea  :-*) si multi altii pana la ospatar, bucatar, domnul care ne facea focul la centrala (cautam bricheta la 5 dimineata  :D);

daca mai scriu mult ... plang de fericire ... de fericire ca Dumnezeu mi-a dat bucuria sa intalnesc oameni asemeni mie, si totusi sa-i consider minuni ...

"Sensul existentei pamantesti nu sta in prosperitate, asa cum ne-am obisnuit sa credem, ci in dezvoltarea sufletului."
(Alexandr Solijenitan - castigator al premiului Nobel)

luciamanta:
Steliana, foarte frumos "remember"-ul tău! Poate ar fi bine să existe si un topic denumit "remember", cred că face mult bine membrilor! 

marcutza:
la sinaia samiza a dus imagini principale de sibiel,  printre ele era si focul si participantii unei inaltini de la sibiel....mi-am adus aminte de adi cantand la chitara, de noi tinandu-i companie vocala...de vinul fiert, de tuica fiarta servita langa foc, de cum eram de fericiti si plin de viata cu toata ca eram uzi de transpiratie de la dans...
unice momente, de neegalat...minunate si extraordinare...

videoclipul inglobeaza tot ce noi am simiti atunci...@iulian, felicitari pt alegere !

Vino aici,spune-mi tot ce ai
Si de ce nu poti sa mai stai
Lasa tot ce e trist in tine,
Vino aici, vino linga mine
Ref.
Tu doar inchide ochii
Si lasa-te pe umarul meu
Inchide ochii
Si lasa-mi mie tot ce e greu,prietene
Plansul tau poti sa mi-l dai mie
Il primesc chiar cu bucurie
Vom trai totul impreuna
Si mereu vom trece de furtuna.
Versuri Zoia Alecu - Vino aici
de pe http://www.versuri.ro
Ref.
Tu doar inchide ochii
Si lasa-te pe umarul meu
Inchide ochii
Si lasa-mi mie tot ce e greu,prietene
Vino-aici, vei uita de patimi
Lasa-ma sa te sterg de lacrimi
Tot ce vreau e sa-ti fie bine
Vino-aici, vino langa mine.
Ref. Tu doar inchide ochii
Si lasa-te pe umarul meu
Inchide ochii
Si lasa-mi mie tot ce e greu,prïetene

steliana:
dragii mei ...
dar, creti ca am uitat de momentul cel mai emotionant?

T O R T U L!

care a fost ... spuneti voi, cei care l-ati gustat?
dar de piticii din padure va mai amintiti?
de trandafirii din hartie ... de care toate fete s-au indragostit?
de cei care mi-au cantat la multi ani pana in zorii zilei?

marcutza:
oh nuuuuu, nashica draga...cum sa uitam de trandafirul rosu de la brau  :D
si de dj adi cu al sau repetoriu si al sau antren si buna dispozitie !!!

si de cum dansam si cantam si iar dansam si iar cantam din prima seara de sibiel.ro (SC-25)...pffff !!!!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă