Sunt inca sub impresia peisajelor minunate din Delta si sper ca toata lumea s-a simtit la fel de bine ca si mine.
Am fost cazati la un hotel prietenos, cu o piscina frumoasa unde stateam la taclale pana dupa miezul noptii,cu spatii largi pentru sport si relaxare,cu biliard si tenis de masa si mai ales cu o priveliste superba de pe balcon. Am avut si o vreme precum sufletele noastre si un cer albastru care concura cu ochii unor doamne din grupul nostru (veti vedea in fotografii).Unele imagini se mai repeta ,dar peisajele erau atat de impresionante,incat insistam pe cadre.Plimbarea pe canale a fost deosebita, am avut si un ghid care ni se asorta,prima zi ne-a plimbat agale cu salupa, a doua zi zburand pana la Mila 23 si Maliuc unde ne astepta un imbietor pranz pescaresc ,stropit de fiecare dupa preferinte ,pentru amplificarea bunei dispozitii.
Dupa intoarcerea la hotel, a acostat la debarcaderul nostru un vas de croaziera strain privat, care dupa o ora, lunecand, ne-a parasit,lasand in urma salupele si barcutele noastre.
Cu mici exceptii s-a mancat numai peste toata perioada, iar la cina festiva am avut onoarea sa consumam pestele pescuit de maestrii nostri pescari, care a fost foarte gustos.La intoarcere , in Tulcea, am vizitat Muzeul Deltei si Acvariul de unde veti vedea imagini. Sper ca v-ati plimbat si voi putin cu noi citind aceste randuri.
Pozele le gasiti la adresa
http://s905.photobucket.com/albums/ac256/elenalungu/Delta%20sept%202010/.