Autor Subiect: Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010  (Citit de 55144 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
Re: Excursie Delta Dunarii 10 - 14 septembrie 2010
« Răspuns #45 : Luni, 06 Septembrie 2010, 19:11 »
Ayouni, in Bucuresti sint 3 magazine GIPO pentru pescuit, vinatoare si alte activitati de petrecere a timpului liber: unul pe

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #46 : Luni, 06 Septembrie 2010, 19:19 »
Scuze, nu stiu ce s-a intimplat.....continuam: unul pe Bd. Duca nr 3-5 (tel 0770952305 sau 0722553387); altul pe Sos. Vergului nr 65 (tel 0735205380 sau 0770952326) si un altul la magazinul Auchan pe Bd. 1 Decembrie 1918 nr 33 ( tel 0314253877 sau 0735205370), au program si simbata dimineata. Suni si afli la care poti gasi produsul care iti trebuie. Pe cel de pe Bd. Duca l-am vizitat de multe ori pe vremuri cind aveam un prieten mare pescar. Sper ca am fost de folos. Bafta!

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #47 : Luni, 06 Septembrie 2010, 19:44 »
@eugenia! ma bucur mult sa te vad din nou pe forum! multumesc pentru info, o sa sun maine sa vad.  te-ai intors din anglia sau inca n-ai plecat?! remarc poza foarte frumoasa, este ea si tu in acelasi timp  :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #48 : Luni, 06 Septembrie 2010, 19:49 »
   Cer scuze pentru off topic...Ayouni, plec in Anglia pe 21, peste doua saptamini, pina atunci intru pe forum zilnic, sint cu voi tot timpul.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #49 : Luni, 06 Septembrie 2010, 20:22 »
   Cer scuze pentru off topic...Ayouni, plec in Anglia pe 21, peste doua saptamini, pina atunci intru pe forum zilnic, sint cu voi tot timpul.
las' ca stapanul inelelor topicurilor ne iarta, ca e bun si generos!  :) ma bucur ca esti cu noi, chiar asa, din umbra "doamna din umbra"... cand te intorci, sa stii, ca nu mai scapi, facem o actiune impreuna cu tine neaparat... chit ca vin si te iau de mana (dar sa-mi dai adresa  :))

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 07 Septembrie 2010, 16:51 »

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #51 : Marți, 07 Septembrie 2010, 21:26 »
http://www.iubesctulcea.ro/timp-liber-in-tulcea/muzee/acvariu-tulcea.html
cateva detalii despre acvariul din Tulcea

mersi camigabi, am putea sa tinem cont de orarul respectiv si sa mergem sa vizitam marti inainte de a pleca din tulcea... vedem ce spun si organizatorii si ceilalti participanti la operatiunea monstrul, monstra si monstritii! blue marlin de dunare  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #52 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 14:26 »
Postasem eu mai demult cate ceva despre exceptionalul acvariu din Tulcea. Trebuie sa ajungem sa-l vedem! Bine ca ne-ai amintit de el, camelia!

Offline mirajkas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #53 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 18:35 »
neata admin si tuturor... fiindca ai pomenit de buzau, mi-au sunat niste clopotei si m-am uitat pe harta: da, se poate merge buzau braila galati tulcea.  nu ma gandisem la aceasta optiune.  aveam impresia ca trebuie sa mergem pe autostrada pana la constanta si dupa aceea spre tulcea.  oricum, nu stiu in ce stare se afla drumul dupa buzau, pana acolo se merge destul de bine pe E85 prin urziceni.

in aceste conditii asteptam sa ne sugerezi cea mai buna alternativa de drum! :)

am vazut lista participantilor si sunt uimita din cate colturi ale tarii venim: oradea, sibiu, timisoara, brasov, alba, bucuresti, buzau, braila, suceava! fain de tot  :)

Ayouni, drumul dupa Buzau pana la Tulcea e bun!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #54 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 22:42 »

[/quote]

Ayouni, drumul dupa Buzau pana la Tulcea e bun!
[/quote]

mirajkas, multumesc mult de tot.  o sa vedem acum pentru ca big boss admin a propus autostrada soarelui si apoi tulcea. haide, vino si tu daca tot cunosti drumul :)

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #55 : Joi, 09 Septembrie 2010, 08:08 »
Pe harta rutiera drumul Bucuresti-Tulcea prin Buzau 326km.
Bucuresti-Tulcea pe autostrada apoi prin Slobozia 291km.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Joi, 09 Septembrie 2010, 08:17 »
Dadus, trebuie sa fie o greseala, doar 291 km via Slobozia? Ar fi perfect, poti sa-mi indici sursa, sa o consult si eu? Eu am consultat viamichelin si imi indica Bucuresti - Constanta - Tulcea 346 km.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Joi, 09 Septembrie 2010, 08:21 »
Cred ca ti-a dat distanta minima si asta inseamna Harsova - Tulcea direct, vad un drum judetean acolo, care intradevar scurteaza foarte mult drumul, dar cum va fi oare?

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #58 : Joi, 09 Septembrie 2010, 11:10 »
Cred ca ti-a dat distanta minima si asta inseamna Harsova - Tulcea direct, vad un drum judetean acolo, care intradevar scurteaza foarte mult drumul, dar cum va fi oare?
Dadus, trebuie sa fie o greseala, doar 291 km via Slobozia? Ar fi perfect, poti sa-mi indici sursa, sa o consult si eu? Eu am consultat viamichelin si imi indica Bucuresti - Constanta - Tulcea 346 km.

Cind nu era autostrada catre Constanta,si mergeam la mare, treceam Dunarea pe la Harsova(podul e superb,iar Dunarea se vede foarte frumos,cum se impreuna bratele apoi iar se despart,era si taxa de trecere a podului)e drum national.
De la Harsova la Tulcea sunt 96km si arata a fii drum national DN22A.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #59 : Joi, 09 Septembrie 2010, 11:34 »
buna dimineata tuturor! ma bag si eu in vorba, desi nu m-a intrebat nimeni, si as vrea sa va spun, ca una care a facut recent acest drum cu masina companiei:

dadus are dreptate, drumul prin slobozia e cel mai bun, dar luat din autostrada, nu prion urziceni..

adica: Bucuresti - sos stefan cel mare (locul unde s-au grupat participantii la excursia in Bulgaria) - drept pana la bucur obor, intrat in giratoriul de acolo si luat directia soseaua colentina, care inseamna stanga fata de sos. stefan cel mare, drept pana la sos fundeni, acolo dreapta, tinut inainte pana la a doua intersectie cu semafor, avand pe dreapta un mc. donalds si in fata-stanga o statie de combustibil, Petrom parca dar nu sunt sigura, in acea intersectie facem stanga, o tinem inainte pe bd. basarabia si apoi pe industriilor pana in capatul strazii unde facem dreapta si mergem incetisor, ca sunt vreo doua treceri la nivel, pana la autostrada A2, unde o luam la stanga - de pe autostrada facem stanga la primul indicator cu slobozia si mergem unde ne duce drumul spre constanta si urmarim indicatorul de tandarei - harsova - tulcea .. iar drumul pana la tulcea e ok.. :-*
yo atata am avut de spus.. drum bun si mai dati uneori cate un telefon de acolo, dintre pelicani si cormorani ca sa ma bucur si eu prin ochii vostri

sa auzim numai de bine!